Josifka dneska v noci hlidal Jezisek

Josifka dneska v noci hlidal Jezisek

...celé je to krásné...
ice a ne naopak Jozifek hlidal jeho??
Jinak kdyz meli pribuzny stenata, vazaly se jim barevny snurky kolem krku, predem pripraveny a zapsany. Ale bylo to takovy to samodomo mnozeni, no![]()
Potrefenáhusa on je gentleman kazdym coulem ![]()
ice To je úplně dojemný :-).
bram Já myslela, že máš barváře? Nebo se pletu? :-)
ice já nevím. Podklady pro to nemám mám to od dcery, chtěla to vědět. Má absolvována různá školení, behaviorální kurzy, psychologii psů apod. Tvrdí mi, že to důležité je. Nebo příznačné.
Dominantnejsi a životaschopnejsi štěňata se derou ven nejrychleji. Nejslabsi jdou poslední. Logiku by to mělo.
S povahou to bude asi nejak podobně jako u lidí, ne? Něco zdědí po každém z rodičů. Ale možná je tady ten vliv otce silnější..? Fakt nevím.
Dadoo ja jsem se s tim tvrzenim setkala mockrat, ale nikdy od chovatele. A rekla bych, ze stenata se nijak nederou na svet, jsou vrhnuta bez vlastni snahy. Stejne jako ostatni savci. A ja prave moc nevim, jak by chteli chovatele dolozit poradi. Podle fotek minimalne u Josefova vrhu maji stuzky az tak po 14 dnech, do ty doby je to klubko stejne velkych psiku. Kdyby to bylo nejak dulezite, venovaly by tomu pozornost. Ale ja uz se dozvedela treba i to, te barfovanim si pestuju zabijaka ![]()
999 Hlásím, že barváře máme my (bavorského teda).
Švagr měl u štěnat tuším hned od začátku nějaké barevné odlišováky - mašličky nebo co, už nevím přesně. Ani ne tak kvůli pořadí, ale prostě aby je rozeznali od sebe.
Dadoo Plati to i u lidi? ![]()
Taky jsem netusila, ze na poradi zalezi, ale uprimne pochybuju, ze se to presne vi (pokud nejsou stenata dve). Me potesilo, ze jako prvni se ke mne vrhla neohrabana kulicka, ktera dle barvy maslicky byla fakt pro nas.
ice Nam zase veterinarka tvrdila, jak fundlaka div ne pomalu zabijim, kdyz krmim masem a kostma...a porad tlacila granule...
brrr Aha, já věděla, že tady je :-). Můj manžel je miluje.
Tak von hlavně nejdominantnejsi pes nemusi bejt nejlepší, záleží, na co ho člověk potřebuje, ne?
Bývala svagrová má chovní stanici a štěňátka si značila lakem na nehty hned po narození. Dva odchovy jsem ji částečně hlídala na a rozhodně nikdy nebádala, které je které, spíš mi dala pokyny, na které mám dohlidnout, aby se pořádně najedlo.
999 My je taky milujem, jsou úžasní.
brrr Měl je náš kamarád, tak vím, že jsou :-).
Bertík a jeho míček... A dostal kousek buřta, aby mu nebylo líto, že opekáme a grilujeme.
Potrefenáhusa Presne.
od toho jsou testy vloh, aby si clovek vybral stene, ktery odpovida jeho pozadavkum. Ne kazdej potrebuje dominantniho psa...
napriklad u ovcackyho plemene (psi sporty apod.) je dulezitejsi, aby pes preferoval spolupraci s clovekem
ice Vono je to celkem jedno, zajimavy je to az ve chvili tetovani / vydavani rodokmenu. A kdo ma ty tetovaci cisla ev. cipy hledat, ze jo... u ruznobarevnejch psu je to samozrejme jednodussi
999 S našima jsme jezdili o jarních prázdninách lyžovat do Rakouska a bydleli jsme tam na statku. Měli úžasnou barvářku a tak to začalo ... Teď už máme druhou. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.