Připomíná mi to spíš hyperrealistický obraz než fotku.
Zarámovat a pověsit.
Zina Právě proto jí to odepnul, chtěli jsme jí mezi bouřkama proběhnout a mazat domů. Ehm, tři bouřky proběhly nám nad hlavou, teď ležim s čoklem v peřině a doufám, že to neodmarodíme![]()
dojdu do nějakyho obi pro nějakou tenčí šňůru, nadělám uzlíky a budu si jí fakt přivazovat k sobě a holt budu chodit venčit asi v tom nejhroším oblečení, no, takhle to dál nejde. Nebo nechodit do lesa, ale to asi ani nechci, musí to jít nějak naučit...
doufám, že ta potvora moc nepoděsila mláďátka, při tom crosscountry běhu jsem sama potkala 5 srnek a 4 zajíce, muž podobný počty![]()

clothilde taky mi to připomíná obraz.
U nás tunel stále v kurzu
tv dneska jsem měla 80% dne jednu kočku na klíně a druhou u ruky. Vařil muž ![]()
Umí tohle vaše kočky ?
Zina No teda, supermyšáci! Jak se mohli prohlodat do té hladké plochy?
Potrefenáhusa Goliášek je nej!
@Zu Ellen Catherinne Oskar děkuje
Potrefenáhusa Goliáš umí všechno. ![]()
Zu průserářka je výborná, tváří se, jako by to byl všechno hroznej omyl :)) Hele, ale vždycky jsi psala: sambo, teď píšeš: muž.. něco mi uniklo? :)
bram při poslední diskusi, komu co evokuje sambo jsem radši označení změnila
(ale kamarád zrovna rušil svatbu, tak jsem říkala, že pro mě by to bylo dobrý, do 10 lidí bych se vešla velmi ráda, jen žádná žádost neproběhla
)

Nerus...
Tolko prispevkov krasnych. Janestiham nic. Sme upratovali hracky z budy a Elzicka z nich bola hotova.

clothilde ta je krutoprisna![]()
Zu A k sobě si to chceš přivazovat proč, potřebuješ volný ruce? Pak by možná hodil nějakej ten postroj, co se nosí na běhání.
Někde jsem teď viděla docela dobrý a dlouhý vlákno o lovení, zkusím to dohledat. On je to teda většinou běh na dlouhou trať a dost práce, ale dá se to.
Nebo na to rezignovat a chodit jenom se špagátem. Kamarádi s retrívrem totak udělali, mají klasický vodítko na přesuny a město a pak 20metrovou stopku, na kterou delikventa přepínají mimo civilizaci, denně s ním chodí mnohakilometrový procházky a o víkendech ještě delší tůry a zvykly si na to obě strany.
Jinak kdyby ti ty nevžádaný rady vadily, tak napiš, a utnu a neurazím se, já jsem si vědoma toho, že tady (myslím to vlákno) je to spíš takovej upgradovanej instagram :-).
Zina nenene, to jsou velmi žádaný rady, cením si jich hlavně, protože v okolí moc pejskařů nemám (resp. pejskařů, kteří něco řeší a cvičí)! a plně si uvědomuju, že je to chyba naše a ne psa, však jsme už byli na březen zapsaní na další cvičák a na léto jsme plánovali nějaký víkendový workshopy...
a třeba s tím štěnětem na vodítku jsi měla naprostou pravdu, zrovna jsem s kamarádkou svorně kejvaly hlavou, že s dalším psem bychom to taky udělaly jinak, byly jsme zbytečně vystrašené!
já mám právě jen zkušenost s rodičů jezevčíkama - nulový výcvik a celoživotně na špagátu a to za a) nechceme a za b) by nám skákala po hlavě - v zimě, jak byla brzy tma, tak jsem párkrát zkusila místo vyběhání cca hodinu za míčkem nebo se psí kámošem dlouhou procházku a nebylo to moc dobrý, potřebuje se pořádně vybít.
To přivazování kvůli volným rukám a protože je hrozně rychlá ![]()
Jinak kdyby ti ty nevžádaný rady vadily, tak napiš, a utnu a neurazím se, já jsem si vědoma toho, že tady (myslím to vlákno) je to spíš takovej upgradovanej instagram :-).
doufám, ze to neee!!!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.