999 nene, my máme útulkovou holku :)
Chlpáči a iné
úklid kůlny????
To je strašnej pupíček, ňuňuňuňu! ![]()
Co se pořadí narození a dalšího týče, to je věc dalšího osudu asi... Poppy se asi narodila co výškrabek, je droboučká až neadekvátně... a co vím o její minulosti, tak byla asi darovaná (nebo za minimální cenu) anžto majitelka chovatelský stanice byla kámoška její paničky a Poppy nebyla vhodná k chovu. Ale dominantní je jak sviň ![]()
Dneska jsem si na tebe vzpomněla... odpoledne tady venčili papoucha! Normálně přiletěl zpátky (zpoza rohu, už nebyl ani vidět) na zavolání! ![]()
brrr Ten náš kamarád žil ve vesnici St. Tomáš na Šumavě a když jsme je poprvé viděli, tak nebýt našeho životního stylu, jedno štěně jede s náma :-).
Z procházky ...

A spinkání ...

Dalia ona je prostě holčička ![]()
Vilemina úklid nemyslíš vážně, že ne ![]()
Magráta jen lehké srovnání zbylých krámů po rekonstrukci, jinak se odpoledne neslo v duchu popíjení vinneho střiku a relaxace, fajn to bylo![]()
ice Josifek s Ježíškem ![]()
Jestli má pořadí vliv, nevím, spíš bych trochu pochybovala, čím jsem si ale jistá, je to, že psí berserk, útočící na všechno na potkání, není dominantní. Ten je naopak po** až za ušima, a do toho konfliktu jde ze strachu preventivně, dominantní pes nemá tohle vůbec zapotřebí.
A když jsme u toho hrzyání, tak včera mě zaujaly takový divný hlodavý zvuky z potkaní klece, tak jsem se tam šla podívat, a co nevidím, v rohu plastovýho dna je vykousaná díra akorát tak na myší hlavu a práce vesele pokračují. Kdybych si toho nevšimla, tak tu ráno najdu prázdnou klec a myši nejspíš bydlící v kabelech, nebo rovnou ve VR helmě.
Za 10 let chování myší se mi ještě nikdy nic podobnýho nestalo, původní klec s původním dnem tu pořád mám a není na ní jedinej otisk zubu. Tohle musely zmáknout max. za dva večery, předtím jsem jim čistila, a to bych si toho všimla.
Zina Takhle nam kdysi utekli osmaci. Prohryzali se z klece ven plastovym dnem a udelali si vylet ![]()
. Vyresili jsme to tak, ze jsme udelali z prkynek potazenych kovovym pletiven vnitri ram do toho plastoveho dna. Pak uz neuteli, kdyz zacali ohryzavat drevo, pletivo jim zabranilo udelat vetsi diru.
Zina Muzu potvrdit. Inkoust byl velmi dominantni, nikdy nemel sebemensi problem. Zizi je submisivni a na to konto hystericka...
Zina kousavá bestie ne, ale často jsou dost samostatný a rádi řešej věci po svým, zvlášť, když jim k tomu ne úplně zkušenej / důslednej majitel dá prostor
slniecko navic deti se rodi kdyz samy chteji, pokud neni porod umele vyvolany:-) jak je to u psu nevim
a kocky uz vubec:-) 
Dobré ráno!

viktorka_od splavu jezis to je presne ten pohled: a vite, co mi muzete.. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.