Ava To je mi moc líto. Vždycky je to na ho***, ale udělali jste to nejlepší, co jste mohli.
Chlpáči a iné
Nechcete někdo štěně? Našli jsme ho v neděli u nádraží, odvezli na městskou policii a teď je v kralupském útulku. Je to neskutečný mazel a veselý a neohrožený chlapíček.

bram jezis ten je![]()
bram ježiš, ten je boží ![]()
já nikdy nepochopím tyhle situace (samozřejmě nevím, co se stalo, jestli třeba neutekl nebo tak), ale proč někteří dávají zvířata do krabic ke kontejnerům, do lesa, na koleje... :-(
viktorka_od splavu ti jsou
ukázkové protažení až po drápky :)
bram Je nadhernej!!!!! ![]()
(vystraznej jagterieri habitus jakoze nevidím)
Kdykoliv po příchodu domu je proste čas na jídlo, i kdybysme byli pryč jen dvě hodiny

Takhle našli naší kočku - na nádraží v krabici. Byla ještě popsaná, že je uvnitř moc hodná a mazlivá kočka. Nepochopím, že si někdo dá takovou práci, a nezavolá do útulku. Myslím, že se jí chtěl někdo zbavit, protože byla březí.
Potrefenáhusa to je normální, čekají za dveřmi a pak jdou rovnou k miskam, i kdybych šla jen s košem:-)
711990 Magráta Potrefenáhusa no co vám budu řikat, málem šel s náma domů. Snad se dostane do dobrých rukou.
To odkládání taky nechápu, do útulku to byl necelý kilák. Mohli ho dát rovnou tam. Ale u toho nádraží je aspoň šance, že ho někdo objeví a ujme se ho.
bram jste uzasni ze jste se postarali!
Sorry, musim ještě jednu ![]()

Ňuňu!![]()
bram jako hned bych ho chtela domu![]()
bram Z Kralup byl i čenda, mama ho podobně malinkýho nasla na silnici v takovým tom táhlým kopci směrem k nájezdu na dálnici tesne za kralupama, kousek od chvaterub, nejspíš ho někdo vyložil z auta
Já se děsím toho že bych našla jakékoli další zvíře:-) stačí mi moji 4 nalezenci
Otikovi se udělalo na bradičce akné... všude doporučují zajít k vetovi, aby se vyloučily paraziti apod... i tak,máte někdo zkušenosti?
Čert v troubě

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí