Ava Jos je mi to líto![]()
a oběma přeju, ať to brzo nebolí a je jen milá vzpomínka na chlupáče
Chlpáči a iné
Ava Je to smutný! Děsím se toho momentu...

Oskar chvíli asistoval při učení, pak to zalomil ![]()
moonlight Kuba asistenci ani nepredstira
Samantha to je právě to divný, nestalo se, že by zapomněla úplně vše, umí jen při načuchnutí zvěře naprosto nic neslyšet a bejt mimo, pak se zase vrátí do normálu- nebo to je ono?
Jako ono to je jedno, to lovení je blbý dost, ne, že bych chtěla přivolat i pubertu![]()
Allysa
Boží poloha!
Ava je mi to lito ![]()
Zu Ono to vyštěkávání, vykňučování, že už chce ven je taky snaha řídit vám život. A jo, někteří se toho nezbaví do smrti :-)
Nepotřebujete někdo hrnek ?
Ava je mi to luto ![]()
Zina právě poslední dobou kromě vyřvávání, když chystáme jídlo docela zmlkla, pak si vymrčuje mazlení a ráda si vyštěkne ve výtahu, tam to krásně zní
Mám video, který by se dalo nazvat Karanténa den xy, pes na zádech na asfaltce, volám jdeme, dle návodů (Desenský) jsem otočená od psa a fakt jdu a psa normálně popotáhnu, jenže podle rad by to mělo bejt nepříjemný a pes se má zvednout a jít, ale naše madam se jen přetočí na bok a leží dál
a to teda dělá, když je horko nebo se jí nechce a já si říkám, že má asi důvod, takže jí občas i poponesu nebo jí nasměruju do stínu, ať si chvilku poleží. Jo a při učení na neskákání na lidi jsme jí, jestli je to možný, asi naučili skákat schválně, skočí, otře si tlapičky a způsobně si sedne a čeká na odměnu![]()

pak mám mít nějakou pracovní morálku...

Zu moderní gymnastka :-)
viktorka_od splavu líbí se mi kočky i to, co vidím za oknem ![]()
Zu Lol, s tím pullerem ![]()
Stačí se na chvíli zastavit a už jede ![]()

nellielovett Zu ti jsou bozi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí