Zu Hele, můj soukromej tip je kolem půl roku, možná i míň. U psa do 10 kil bych řekla, že v roce je už dospělý. Jestli se ptáš na sebe, tak vy v tom lítáte už nějakou dobu :-D, psí mimino ti nezdrhne na 2 hodiny do lesa.
Chlpáči a iné
tak tříbarevný morčounek vyfásl antibiotika..má oteklou půlku tlamky až bůhvíkam...to má určitě z toho okusování domečku a wc! ![]()
![]()
SunEclipse Chudák malá! Nemůže mít absces někde pod zubem?
Zina naštěstí ne - to jsme si užili loni s tím druhým ![]()
Borýškovi to snad projde bez vytržení zubu.
SunEclipse ajaj.. Chudatko maly![]()
SunEclipse Ajaj, tlamka, to je svízel. Přejeme brzké uzdravení 
Potrefenáhusa Když někdo nemůže v 6 ráno v neděli spát, tak možná aspoň stihne tu kočku mokrou a špinavou nepustit do ložnice. Vendelín přišla v tu samou hodinu, oknem (zablácený stopy na zdi included) přes vypraný prádlo do čistě povlečený postele, kde se uložila a pak teprve umyla
Moje čisťoučká kočička je teda pěkný prase.
Jako pardon, ale tohle mě fakt rozesmálo. Šikovná kočička!![]()

Zina no ale ona ty šiblý nápady má právě pořád úplně stejný, já nevidim žádný zhoršení asi
Kromě lovení tedy, ale vydala jsem zákaz a v lese a u lesů je zákaz vypouštění bez držení stopovačky, s tím se časem taky vypořádáme.
naopak klid v domácnosti nastal, ale to je možná tím, že jsme už měsíc doma, ona po večerech normálně spí! A jak na to nejsem zvyklá, chodím jí kontrolovat, jestli třeba nemá teplej čumák, dejchá a tak![]()
Myši v poli

Ach jo... kocour marod byl od té doby,co jsme ho přivezli k nám (úterý minulý tyden) dobrej,tak jsem byla optimista... Ale dnes celej den zvrací a já nad ním celej večer brečím. Vím, že mi nijak nepomůžete, ale je mi ho prostě hrozně líto.
Potrefenáhusa Platinum jsem teď zkoušela( posílají vzorek - dá se vyžádat na jejich ofiko stránce) hrozně hezky to voní, měla jsem chuť to ochutnat :) a psici to hrozně rozežíralo, podle mě jí to nějak ještě víc zvýšilo apetit![]()
Ava Drž se![]()
Sluníčko je nejvíc
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí