Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:29
Offline MiaW91
55 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:31

Candance k tomu problému s utíkáním v kombinaci s křížencem bordery...podle mě se nudí...a těmhle psům opravdu nepomáhají klasické procházky, běh a házení míčku...musí zapojit hlavu, jinak jsou nevybouřený a pak dělaj blbosti...pokud neposlouchá na procházkách jen vás, zvolila bych dlouhou několikametrovou stopovačku, na které si ho v případě potřeby přitáhnete a můžete trénovat přivolání. Zároveň by se měl kromě samotného venčení venku naučit i s vámi pracovat. Střídat venčení s výcvikem a hrou...takhle bere být venku jako něco mimořádného a zajímavého a ignoruje okolí, aby mu "něco neuteklo". Vím, že píšte, že jste si ho sama nepořídila a tak je to o to náročnější, ale základ je unavit hlavně psychicky. Elektrika je až krajní řešení, i když se zdá být na první pohled nejjednoduším řešením Přeji vám, abyste to všechno zvládli

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:33

Candance nejsem takovy znalec, jako holky, ale myslim, ze ta potreba vylitani navolno, volneho prostoru jako toho nejlepsiho pro psa, je spis v nasi hlave

je lepsi premyslet o tom, co muzeme delat spolecne, co ho bude bavit (a soucasne ho to unavi)

a tebou muze behat (s postrojem)

s manzeleme muze chodit na cvicak

a nejake zakladni pokyny nebo treba agility na zahrade s nim muzou trenovat i deti, coz ho navic unavi jeste vic, jak se je bude snazit pochopit a vyhovet jim

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:46

Potrefenáhusa Já jsem se nad tvým příspěvkem zamyslela, co by Cid šel dělat, kdyby byl na neoploceným pozemku bez nás (od nás by věřím neodešel) a nudil se. A vyšlo mi, že by asi šel někam prudit psy za plot a celkově psy a feny a pak by přepadl nějaký děti a chtěl si s nima hrát, bohužel bez ohledu na jejich a svojí velikost, a ukrad jim hračky. Terk, v době, kdy byl ještě ve formě, by všechny body přeskočil a přešel rovnou k tomu poslednímu.

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:51

Zina Koukam, ze mas poradne hlodave pracanty  Nam takhle prohlodali klec osmaci. Vyrobili jsme z neosetrenych prken ram do klece, podel toho plastu a potahli tenkym pletivem. Okousali to drevo, ale diky pletivu nemohli udelat velke diry, takze nemohli utect. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:51

baltik tohle jsi napsala moc hezky!!

zaroven soucitim s Candance . Jak mam zvirata rada, tak predstava, ze zdedim malo vychovanyho psa me desi. Drzim palce!

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 12:54

Zina tady naše nezvedenkyně už jeden pořádnej zásek s plyšákem, ukradeným malýmu dítěti, má.....

Rufíček teda už taky párkrát odešel, třeba ze zahrady u kamarádky na chatě a šel k vesnici, podle mě by tam počůral každej patník a pak se vrátil domu, to Čenda míříval u mámy na chatě, když zůstaly otevřený zadní vrátka, do lesa nebo to jen oběhnul před plot a tam honil cyklisty ...

Offline Maureen
příspěvků moje polička 27. dubna 2020 16:15

Miru clothilde tv díkje to tlustej sebestřednej kocour a moc se nechce mazlit-modří briti prý holt takový jsou..

clothilde ta tvoje momentka je superta tlama

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 16:36

Chjo, tak jsem mluvila s veterinářkou ohledně toho rostoucího varlete a říkala, že tak na 90 % je to rakovina. Tak se budeme muset rozhodnout, jestli riskovat operaci, nebo ho takzvaně nechat dožít. 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 17:01
Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 17:02

Zina ach jo

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 17:03

Zina Myslim na tebe.

Offline clothilde
2062 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 17:04

Maureen dik, travicka musi byt kazdy den

Zina

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 18:21
Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 18:22

A sklep máte?

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 18:26

Hrátky s taskou

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 18:47

tak hlásím, že náš tříbarevný marod měl zhnisaný zub..už je venku, tak snad zas bude brzo chroupání sena ve stereu.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 19:16

tv Doporučuju prostřihávat uši těch tašek, může z toh9 bejt mrzení (nebuzeruju, jen vlastní zkušenost)

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 19:58

Ounz díky za tip. My to běžne nenecháme povalovat.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 27. dubna 2020 20:01

tv Jasně já to chápu..to u nás bylo s nákupkou, která na hraní daná nebyla, ještě v ní něco bylo, chudák zvědavec se chytil a moh se pak pominout, bylo to nepříjemný a do tý doby mi to vlastně pořádně nenapadlo, tak teď to všude melduju všem