Večerní spánek před noční myšopařbou

Večerní spánek před noční myšopařbou

andulka01 to vypadá že Venca pořád spí ![]()
Magráta ona jindy moc fotit nejde, moc se hejbá. A taky se vlastně trochu míjíme, já přijedu z práce, ona odchází ven, ráno kočka přijde a já odjíždím.
Prosim te, ja uz jsem dostala vynadano od dvou veterinaru, ze pes ma nadvahu a musi zhubnout ![]()
MP Marge chodite běhat kolem bloku?![]()
Prosim te, ja uz jsem dostala vynadano od dvou veterinaru, ze pes ma nadvahu a musi zhubnout
Ahaaa. Ja myslela, ze je porad chudacek podvyzivenej, anorektickej... ![]()
Pavlena No a jsme zase u toho - tlustej z podvýživy!![]()
Je raaano, je rano ......

continuity Ale beze srandy, u zvířátka to může být snadno pravda, on nám nic nepapá, tak jsme rádi, když si dá aspoň buřtíček. A u pidipsa je to hned.
MP Marge no budete to mat doma vesele, tak drzim palce aby ste vsetci dostali to po com tuzite. Ty dobru pracu, vsetci spolocne byvanie v krasnom mieste a teda aj Belle dobru rodinu( myslim ze uz je ciastocne vasa) ![]()
Všem, kteří nm drželi všechny palce pěsti a tlapky děkujeme. Bonnie včera měla poslední infuzi a teď se musí snažit sama. Vím, že to nebude na dlouho, ale přecejen doufám, že se s tím stihnou kluci trochu srovnat, protože tohle bylo hodně náhlé. Taky si pořád říkám, že teď, když se cokoliv stane, tak pojedeme na veterinu z domu a nebude to takové zbědované zvířátko, jak byla teď.
Už večer po příjezdu domů něco sežrala, nebylo to moc, ale po týdnu to byl úspěch. Průjem nemá a nezvrací, jenže ještě večer dostala poslední léky, takže i to se může změnit. Po příjezdu domů se trochu umývala, což je snad známka toho, že je jí lépe. Taky už vrní pokaždé, když ji pohladíme. Pokud do pondělí bude trochu jíst a pít a nebude mít žádný větší problém, tak jí dávají šanci v řádu týdnů. Největší obavu mám z toho, že má mít 2x denně léky, které jí opravdu nechutnají. Je to 1ml takové husté a hnusné hmoty. V jídle to pozná a zatím se teprve chystám jí to dát stříkačkou, nikdy se mi nepodařilo do ní nic vpravit, tak fakt nevím. Má je mít už pořád.

Renusatko držte se holky ![]()
Janulik03 Elzička je taková úhledná a pravidelná:-)
Renusatko Drzte se! Urcite to nacvicite a zvykne si. Na diete muze zzit zviratko jeste pomerpomerne dost dlouho (Ziza muze mit bud jjaterni nebo ledvinovou, aktualne je na tom 2,5 roku. Akorat v brzke dobe pprijde o zuby.)
Renusatko držíme palce i tlapky![]()
Solathis Léky jsem jí dala. Zabalila jsem jí do deky a zezadu to stříkačkou dala na bok do tlamy. No naštvaná je řádně a nevím, jestli až bude vědět co jí čeká, mi to půjde tak dobře.
martek01 no není švýcarák jako švýcarák..sleduju jednu paní, a její ovčoun je ostrý hlídač. A ne, nijak ho k tomu nevedla.
sleduješ někde u vás? nebo na IG?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.