MP Marge Pes by denne mel ssezrat kolem 7% svoji (idealni) vahy...
Chlpáči a iné
Vilemina tu svetlu az poslednu ale vidim. A teda mate to krasne

Allysa
ze jake pohodlie
Allysa Bola na masáži
?
Kazdej ma svuj ![]()

MP Marge Pes by denne mel ssezrat kolem 7% svoji (iMargdealni) vahy...
To musím říct Poppy ![]()
Veterináři tomu nerozuměj
Já vždycky roním slzy nad chudinkou vyzáblou, žebra se jí daj spočítat... a vždycky dostanu vynadáno že je úplně akorát. A když - k mý velký radosti - přibrala půl kila, tak mě doktůrek znectil, že by ode mě pes kůrku nevzal!
Ale u nás je to naopak, milostpán s ní chodí strašlivý štreky a pokaždý když mi líčí kde všude byli, se pohádáme anžto já tvrdim že ji přetěžuje. A Poppy mi dává za pravdu a vyčítavě na něj hledí, ležíc znaveně v pelíšku ![]()
Tak mě holky napadá: když si nahmatám svoje rebra, taky to znamená, že jsem akorát? ![]()
continuity
teda si ma donutila si prehmatat rebra
barbucha Tak kazdej pes ma jjiny metabolismus + u granuli jje to jine, ale Marge krmi masem. Krysarikum jsem davala 8-13% a vychazelo to akorat. Ted uz Zizi je to nevesele, radovali jsme se, ze ttrochu nabrala, tak naposled prijela od Veta s diagnozou paradentoza a minimalne 7 zubu uz ma pryc, neco dalsi se ji kyve (ale jeste ne dost na extrakci). Do dvou let bude podle vseho kompletne bezzuba. A od by chvile nechce moc jist, ale 10 dni po extrakci uz na to tohle nemuze mit vliv... :(
Solathis Já radši ještě doplním, že u větších psů se doporučuje 2-3 % dospělé váhy - při krmení syrovým.
Žíži je mi s těmi zuby líto, je na to docela mladá ;-(.
Cideček, kilo masa za den :-)

A ještě dvě lítací. Fotil zas kamarád, my teda trochu brbláme, když bere foťák, protože si s námi pak nepovídá a musíme na něj čekat, ale když pak vidím ty fotky, tak se vždycky kaju :-).

...ty fotky jsou fakt parádní!.
Taky krmím masem, granule mi nesměj do baráku.
Ale vařeným - jak jsem vypozorovala, buldočkům to tak nějak líp vyhovuje, ty teplý večeře ![]()
Ty procenta mě prostě rozveselily... ani nechci vědět, kolik toho Poppy dá za den. Připadá mi že je jak ten živočich co denně sežere násobek svý váhy ![]()
Zina Ano, to je fakt, s velkymi nemam zkusenost, vzdycky jsem resila jen ty prcky ![]()
Zize jsou tri, bohuzel je to podle vseho pruvodni stav k tem jejim jatrum, doktorka nam i rekla, ze nema smysl snazit se ji trapit nejakym domacim cistenim, vzhledem k velikosti jeji tlamy a stavu dasni. Domaci cisteni jsem pred nnejakou dobou zkousela a padlo to na tom, ze se me zacala bat (asi ji to bolelo), odmitala ke mne prijit a nasledne prestala zrat (=kolem zrani se cistily zuby. Kdyz nebude papat, tak nebudu mit duvod ji ublizovat, zejo?)... ![]()
barbucha Ja to vzdycky rikala taky, pak jsem to nejakou chvili vvazila a fakt jsem byla nakonec na tech 8-10% kdyz jsem nepotrebovala, aby mi Ink pribral.
My jsme pár porcí zkraje taky vážili, abysme měli představu, samozřejmě.
Jen kdyby ale zůstalo u nich - co ta hyena požere ještě mimo to, nechci ani počítat, ani vážit. To máš vyžebraný sousto tady, další vyžebraný tam... lákavej nález venku... ![]()
Zina No ale kvůli takovým fotkám bych brblala spis kdyby foťák nebral ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí