Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 14. října 2020 14:58
Reakce na vanilka:

Já bych taky úplně žijící doma nechtěla, naše vždy byly a nové taky budou venkovní, domů jen na návštěvu na mazlení, za naší přítomnosti. Nechtěla bych se děsit příchodů domů z práce, co kde bude poškrábané, zničené, shozené. Taky bych nesnesla kočku na lince a na stole. Gauč toleruju.

​já se neděsím :-) jako jednou Matýsek shodil ibišek, tak jsem to prostě uklidila, jinak jsou v tomhle dost šikovní a věci moc neshazují (ale já moc věcí na shození nemám)... mám tedy poškrábanou postel, no co už - je to jen věc... ke kočkám na lince se radši nevyjadřuju :-)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. října 2020 15:10

brrr Psa zaparkovanýho na zahradě si zas neumím představit já, nebo teda umím, ale ne že ho tak provozuju já. To by fakt muselo být někde na statku, nebo prostě někde, kde je imrvére někdo venku (a to já nebudu), takže tam ten pes není sám, a v zimě, kdy ty práce a činnosti na zahradě a na dvoře hodně ustanou, mu to nějak kompenzovat. Pro mě je soubytí se zvířetem právě o tom soubytí, nemusím mít zvíře psa v posteli, ale chci s ním být v kontaktu, ne ho mít za dvojíma dveřma.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. října 2020 15:18

Jo, a kočky nám na linku nikdy nelezly a jsem přesvědčená, že by nelezly ani teď, a na gauč by se asi vidělo. To je jediný místo, který u nás mají psi zapovězený, aby bylo kam posadit případnou psům a chlupům neholdující návštěvu, ale kdyby to kočky prolomily, tak bysme na něm asi skončili všichni.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 14. října 2020 15:19

Potrefenáhusa dej sem uz konecne ten vtip s tim kocourem na lince prosim!

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 14. října 2020 15:41

711990 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 14. října 2020 15:42

JanieB Skvělá fotka

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 14. října 2020 15:53

JanieB to je boží

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 14. října 2020 15:59

Potrefenáhusa To je fakt super :-).

Online ISON
329 příspěvků moje polička 14. října 2020 16:17

JanieB To je kouzelné!

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 14. října 2020 16:27
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. října 2020 17:33
Reakce na Zina:

brrr Psa zaparkovanýho na zahradě si zas neumím představit já, nebo teda umím, ale ne že ho tak provozuju já. To by fakt muselo být někde na statku, nebo prostě někde, kde je imrvére někdo venku (a to já nebudu), takže tam ten pes není sám, a v zimě, kdy ty práce a činnosti na zahradě a na dvoře hodně ustanou, mu to nějak kompenzovat. Pro mě je soubytí se zvířetem právě o tom soubytí, nemusím mít zvíře psa v posteli, ale chci s ním být v kontaktu, ne ho mít za dvojíma dveřma.

​Absolutní souhlas. 

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 14. října 2020 17:39

Magráta Potvrzuju. Shazujou jen výjimečně. Většinou úmyslně - tak ty říkáš, že mi to okno neotevřeš, hmmm, šťouch pacinkou do kytky, sleduješ doufám, ještě šťouch, no vidíš, už vstáváš...

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 14. října 2020 17:53

vanilka 

Kočku mám čistě domácí a dá se naučit, kam nemá lézt. Kuchyňská linka a stůj je tabu, to bych nesnesla, může jen na židli ke stolu a na klín.:) Zezačátku jsem kočku nenechala lézt ani do postele, ale časem jsem vyměkla. A co se týče destrukcí, jenom dvakrát převrátila květináč s kytkou, ale nikdy nic dalšího nezničila. Už si nedokážu představit žít bez kočky!

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 14. října 2020 18:01

Potrefenáhusa jo tenhle vtip miluju:-)

A ještě "slez z toho stolu " .... "nejsi moje máma"

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 14. října 2020 18:21

Magráta Jo, tam člověk úplně slyší ten tón...

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 14. října 2020 19:00

Len u nas je problem akorat skrabani, to me teda stve, ale asi bych to zvysenym usilim zvladla eliminovat. to lozeni po stole atp je ze stejnyho ranku, komu to prijde mile tak je proste necha a komu ne tak je to nenauci

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 14. října 2020 19:08

viktorka_od splavu 

To je přesný. U nás je taky nežádoucí jenom škrábání gauče, ale jen občas když jsme u toho, jinak používá normálně škrabadlo, takže gauč moc postiženej není. Mám dojem, že z toho kočka má hlavně legraci, jak hned řvu, když zatne dráp do potahu...

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 14. října 2020 19:10

Len jj:-)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. října 2020 19:10
Reakce na vanilka:

Já bych taky úplně žijící doma nechtěla, naše vždy byly a nové taky budou venkovní, domů jen na návštěvu na mazlení, za naší přítomnosti. Nechtěla bych se děsit příchodů domů z práce, co kde bude poškrábané, zničené, shozené. Taky bych nesnesla kočku na lince a na stole. Gauč toleruju.

​Měli jsme kočku jen domácí. Na linku nelezla, až když byla už nemocná, tak posledních 14 dní do dřezu pít, ale jinak ne. Když jsme byli doma, tak si to nedovolila a když jsme nebyli, tak bylo do kuchyně zavřeno. Kočka moc dobře ví, kam nesmí, když ji to naučíš a když jsi u toho. Jinak si lezou kam chtějí. Nikdy nám nic nezničila, nerozbila, nic nepoškrábala, kytek si nevšímala (a že jich doma mám). Na stůl ji to naučil manžel, ale šla tam jen za ním, když jsem u stolu byla já, tak věděla, že nesmí. V posteli a na gauči mi nijak nevadí. Myslím, že je to i tím, že když nechodí vůbec nikam ven, tak některý věci ti nevadí. Předpokládám, že novou teď naučíme to stejné.

Offline vanilka
2190 příspěvků moje polička 14. října 2020 19:43

Renusatko Tak to je super . Mně v tomhle přijdou kočky nevychovatelné. Jakože "sem nesmíš". U psa cajk, ale kočky mi přijde mají všechny příkazy totálně na háku .