vanilka očkování je většinou na tvém rozhodnutí. Chrání kočku proti nemocem, které může chytnout venku od jiných koček, ale zase má svá rizika. Neočkovala bych asi kočku na vzteklinu, když tady neni, ale některá očkování ano. Naše vet byla též pro neočkování, ale já jsem přestala až z kočky byla jen čistě domácí.
Chlpáči a iné
viktorka_od splavu Renusatko Díky. Teď jsou jim 2 měsíce, tak třeba kolem 3.měsíce asi vyrazíme za naší doktorkou a zkusíme se o tom pobavit.
Magráta jj, je to zlatíčko. A mazlivej ![]()
vanilka Očkujeme, co se dá. Kromě vztekliny tedy - ale tu nám ani nenabízejí, v Praze nehrozí, zato ty sarkomy právě z ní ano. Očkujeme i proti té leukémii - tam ta rizika sice jsou, ale po zkušenosti z obojím vidím sarkom jako menší zlo oproti fatální infekční nemoci. Beru to tak, že očkováním nechráním jen své kočky, ale kočičí populaci v okolí.
Sweet Potato Děkuju, ale my už máme, teď je na řadě někdo další :-D.
Zina Tak hlavně, že není váš![]()
Sweet Potato My už máme plechový dno, takže to snad nehrozí, ale pravda je, že má stejnou barvu jako naše útěkářka.
Bříška plná, tak dobrou...

vanilka zlatíčka ![]()
Magráta To jsou
. Jeli jsme si pro jednoho, ale nakonec jsem ráda, že jsme se nemohli shodnout a jsou tudíž dva
. Aspoň jim není smutno. Jo a zrzek furt ještě nemá jméno
.

Potrefenáhusa
vždycky obdivuju tyhlety symbiozy psů a koček ![]()

vanilka Ti jsou tak kouzelní!![]()
Já teď s údivem zjišťuju, kolik lidí v mém okolí nesnáší kočky. A jak reagují na to, že jsme si tahle koťata pořídili - v lepším případě s údivem a nechápavě zvednutým obočím, někdo dokonce natvrdo vulgárně. Že kočky jsou na h.vno, jen s.rou a smrdí
.
Jen martek01 mě chápe, viď. ![]()
...miluju kočky!.
A i ve svém věku, jak vidím nějakou úžasnici, začnu šišlat a vydávat různé, rozplývající se zvuky a zatínám zuby, jak bych chlupatý mučanty nejradši umačkala![]()
![]()
![]()

vanilka ja som mačku chcela už ako dieťa. Nikto, ale absolútne nikto v okolí nechápal. Aj tak mi ju naši nedovolili, mám na srsť miernu alergiu. Až do dospelosti som sa nestretla s nikým, kto má rád mačky. Teraz mám dve dobré kamošky s mačkami a keď som prišla na parfumaniu, ostala som prekvapená aká tu je obľuba maciek
. Možno sa k nej raz aj ja dopracujem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí