Ty bydlíš tak blízko a já Tě neznám?!![]()
(já bych micinu strašně brala!. Už jsem i měla, ale časem jsem si vypěstovala alergii na ni. A to jsem úklidem celkem chycená... Tak to nechci znovu riskovat...)
Ty bydlíš tak blízko a já Tě neznám?!![]()
(já bych micinu strašně brala!. Už jsem i měla, ale časem jsem si vypěstovala alergii na ni. A to jsem úklidem celkem chycená... Tak to nechci znovu riskovat...)
Miru No úplně blízko ne, asi 30km ![]()
...kousek![]()
kočky jsou nejvic bozi stvoreni ma svete!
jinak Riza roste jako z vody, mel pet mesicu, atakuje 30 kilo. je cim dal tim vic hezkej! proste vlk!
2-3-4-5 mesicu

martek01 nádherní všichni ![]()
martek01 Krásná smečka.
Miru jo, tím trpím taky, jakmile vidím kočku, šišlám apod... ![]()
vanilka ja taky nemusim kocky, resp. rada si je pohladim, ale doma bych to proste z ruznych duvodu nechtela. to ale neznamena, ze bych mela nekoho, kdo si kocku porizuje, hejtovat.
razorblade Já je taky dřív nemusela. Ne že bych je neměla ráda, ale nikdy mě nenapadlo si kočku pořídit. Až asi před 10 lety se k nám jedna přitoulala, byla taková bystrá a učenlivá jak pejsek, úplně si nás omotala. Takže až tam se to zlomilo.
Znala jsem holku, která kočky zbožňovala, ale normálně přiznala, že domů do bytu si je nepořídí z jediného důvodu - čištění kočíčího wc. Že to je hnus a smrad a nedala by to.
vanilka Ja bych nesnesla to, ze by mi kocka lezla do postele, po stole, po kuchynsky lince. A taky mam teda na kocky alergii, takze kdyz si predstavim vsude ta neviditelna chmyricka z jejich srsti!
Já bych taky úplně žijící doma nechtěla, naše vždy byly a nové taky budou venkovní, domů jen na návštěvu na mazlení, za naší přítomnosti. Nechtěla bych se děsit příchodů domů z práce, co kde bude poškrábané, zničené, shozené. Taky bych nesnesla kočku na lince a na stole. Gauč toleruju.
ja bych kocku na stole/lince taky nesnesla, takze ji tam proste nemam. ani v posteli, i kdyz tam bych predevsim nesnesla psa, to popravde nechapu vubec. jinak jsem se kocek puvodne dost stitila a ani ted bych na cizi venkovni kocku nesahla![]()
viktorka_od splavu to chápu. Cizí kočky na ulici taky nehladím. Jen ty svoje muchlám ![]()
ja bych kocku na stole/lince taky nesnesla, takze ji tam proste nemam. ani v posteli, i kdyz tam bych predevsim nesnesla psa, to popravde nechapu vubec. jinak jsem se kocek puvodne dost stitila a ani ted bych na cizi venkovni kocku nesahla
No a já bych bez Jolliny v posteli snad ani neusnula.
razorblade viktorka_od splavu Souhlasím. U nás pes může jen na verandu a ve výjimečných případech (vánoce) do obýváku. Ale přiznávám, že se to v čase vyvíjí, současné psici její předchůdci docela vyšlapali cestičku, původně mohli jen ke dveřím.
Zvíře na lince nebo v posteli nee. Brrr!
Já teda kočky miluju od mimina, měli jsme vždycky doma aspoň dvě ;-) A dokonce i na venkovní si troufnu, pokud nevypadají od pohledu nemocně ;-)
A nakonec skončím se stafíkem :-D
A kdo to tady krade novomanželům show? ;-) (Neplánovaně;-))

JanieB Jééé![]()
JanieB To je super fotka
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.