711990 tenhle je fakt klidnej, se synem včera leželi dost dlouho na gauči. Občas zvedne hlavu, něco prozkouma. Tyhle krajty jsou prý nejlinejsi hadi.
Chlpáči a iné
Kora Loki ![]()
my máme užovku Apolenku (resp. pořídil si jí muž asi před 6 lety), takovou tu oranžovou
Kora jezis tak to je bozi!
Janulik03 myslím, že se szijeme bez problémů. On je od bývalého majitele zvyklý na denní kontakt s lidmi. Pokud se to u hada dá říct, tak je fakt mazel. ![]()
Magráta tak nejsem sama. Apolenka je skvělý jméno. Užovka byl původní plán, ale pak se naskytl Loki a bylo.
Kora no ja teda by som hada mat asi nemohla ale rada ich pozorujem asi velmi esteticki. Mam z nich obr respekt.
Kora jo, hodí se k ní, je taková milá, nebo jak to říct :-)
Kora S krajtou na gauči![]()
Kora Ovšem, to je mazlík! ![]()
Mně hadi nevadí, přijdou mi fascinující. Asi bych si ho domů sama nepořídila, ale kdyby se s ním přistěhoval partner, tak bych nebyla proti.
Jediné, s čím bych měla osobně problém, by bylo krmení živou potravou, já prožívám i porcování kuřete pro psa, a to už to má to kuře za sebou.
Sweet Potato o hadech na výletě u sousedů něco vím :-) to tak jednou ráno před vánoci křik na celý panelák, následovaný příjezdem městské policie a odpoledne na chodbách visela upozornění, že se ztratil had, tak ať si dáme bacha ... byla to užovka a po týdnu se našla ve stoupačce (jsem celý týden sledovala, kde u nás vyleze, a co na to případně smečka)
(vylezla u jedné paní na záchodě a já se tedy nedivím, že dostala hysterák, i když nevím, jestli bych já po ránu hada vůbec zaregistrovala :-)
Magráta No přesně.
Ovšem teď ty články, jak po Ostravě šmatlá hladový krokodýl![]()
mirajo akvárko se špatně fotí
. My rybičky máme už deset let. Já bych to kolikrát už zrušila, ale mladší syn se o ně stará a nechce. Bohužel se mu to tam strašně množí, já to pořád rozdávám a ono jich je tam pořád strašně moc. ![]()
Kora Hadi mi nějak nevadí, jsou strašně zajímaví, ale nevím, jestli bych ho doma zvládla
. Možná něco malého, nejedovatého.

Krásný Loki![]()
Renusatko Krajta není jedovatá. krajta je škrtič.
Zatím má tak 60 cm. Akvárko krásný.
Sweet Potato Magráta já doufám, že k žádnému pokusu o útěk nedojde. Ale byla jsem poučena, že terárko je třeba zamykat, ty šoupačky si umí otevřít.
Zina Krmení je věc, kterou vidět nechci. To si obstará synek.
Kora Já vím, že je krajta škrtič, jen třeba moje známá chová spoustu hadů a mezi nima i nějaké jedule. To bych nechtěla doma určitě. A ta tvoje už je na mě velká dost.![]()
mockrát děkuju
, před lety jsem někde četla že utekl had a našli ho stočeného v záchodové míse, dobrých deset let mě to děsilo a pak jsem nějak zapomela, jenom tu a tam me to napadlo,a mám to zase zpět
Renusatko nadherne akvarium ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.