Dalia A co ta zděděná kočička? Jak se snáší?
Chlpáči a iné
Dalia Edík!!!
Zrzouni jsou nejlepší!
My máme dnes od rána den honění se po bytě. Jen chvílema neodhadnu jestli je to sranda nebo ne. Ale jelikož se otravují navzájem a vrkají, tak snad jo. Vigo sebou pokaždé praští na záda, když ho doběhne. Občas ještě Daki zasyčí, ale už se mi zdá, že ho méně sleduje a dokáže i v klidu usnout. V klidu ho dokáže snést celkem blízko, ale občas ho zfackuje, když vyběhne jak blázen.
Fotka je z dopoledne. Fotil syn z postele. Daki s ním tam takhle spává a Vigo se strašně rychle naučil tam lézt taky.

Renusatko Tak máte taky veselo. ![]()
Renusatko super dvojka!![]()
Dalia U vás je taky spíš to ignorování mezi sebou než velký zájem
. Uvidím, jak to u nás dopadne. Možná jsem měla vybrat klidnější kotě. Daki byla vždycky spíš pohodlná a teď jí do života přišel blázen, kterej jede asi na baterky. Včera přes den vůbec nespal a pořád někde skákal, lítal, hrál si. Zase večer v 23 odpadl na místě a tam zůstal do 7 do rána a ani se nehnul.
Renusatko Eduard je taky drak. Jsem z něho celkem vyřízená.
O těch dvou dalších přitom vůbec nevím.
Renusatko Úžasná dvoja
neboj, chce to čas, budú z nich parťáci, uvidíš.
Kľudné mačiatko som ešte nevidela, to by muselo byť choré. Daki ho prefacká, ak bude treba, bude jej rozhodne veselšie vo dvojici.
Dalia Krásny je Edík a aj všetci Tvoji chlpáči
nech Ti robia radosť![]()
DaridariDaki byla jako kotě určitě klidnější a tohle musí být extra případ. Jeho mamina mu okousala všechny fousy, takže to ji musel pěkně zlobit![]()
Bowle Krásný přírůstek!![]()
Renusatko Tak to teda dostal výchovnú lekciu, no áno, sú kľudnejšie mačiatka a sú bláznivejšie. Ale Daki je ešte mladá dáma, myslím, že ho zvládne. Nie je to stará mačacia dáma, ktorá naozaj potrebuje kľud. Mne pribúdali mačky postupne, každé dva roky, čiže keď mal prvý kocúr 2 roky, doniesla som mu mačiatko kocúrika, o ďalšie dva roky pribudla mačička mačiatko. Vychádzajú spolu výborne a paradoxne najviac hravý je tuším najstarší 9 ročný kocúrik.
Nas kocour si hraje s pejskama. Ostatni kocky na nej nemaj naladu a pejskove jsou sikanovany radi
moora náš jenom jeden. Druhej rad šikanuje kočky, tak je to vyrovnaný
Potrefenáhusa svet musi byt v rovnovaze, to je jasny ![]()
Vy mě ničite s těma kočkáma tady.. ![]()
![]()
![]()
Dalia Krasaveček.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.