místo v předsíni je opět obsazené ![]()

místo v předsíni je opět obsazené ![]()
Vrátila jsem se z veteriny, ten trumbera Angrešt si rozlízal, co mohl, a co nerozlízal, to odřel kornoutem.![]()
Tak jsem se chtěla odměnit aspoň ledovou kávou.

Sweet Potato Promiň, ale
! Chlupáčovi pochopitelně rychlé uzdravení!
V celej natiahnutej kráse. Tráva príjemne chladí bruško. 
Bowle To je dobře. ![]()
Sweet Potato jak sebe odmenit? Ty nevis, ze odmeny se davaji marodum?
Magráta koukám na ty připravené přepravky, teda, to už je kočičí miniškolka
. To se stěhujete? A jak vše proběhlo?
Renusatko tak první ne úplně povedené hodiny sžívání nemusí nic znamenat. Vigo je kráásnej!
Sweet Potato aha, tak kastrace, to je dobře, že nic akutního.... i když teda koukám, že teď to trochu akutní je. Naše kočka "z dětství" byla taky kastrovaná, ale tehdy se trychtýře nedávaly, ale jen jí navlékli na trup pruban, ten si ale servala a v noci ránu rozedřela jazykem. Už moc nevím prodrobnosti, ale všechno dobře dopadlo. Tak jsem doufala, že s trychtýřem už to bude vše jednoduché.
Bowle
To je super.
Sweet Potato
Ochutnat se musí všechno, aby ti nebylo náhodou špatně.
milacka To jsou někdy pozice![]()
![]()
Sweet Potato to vypada jak hodne drsnej chvat ![]()
Kokoska Jen vypadá. On se rád tulí bradičkou a to teď chudáček nemůže.
Bowle roste do krasy!![]()
Sweet Potato ja vim, ze utrhnuti hlavicky nehrozi
A predtim mi nedoslo, ze ta pracka v kafi je jineho kousku.
Fiction a všem - převoz proběhl dobře, Daník se aklimatizoval nejrychleji, ostatní tráví čas většinou schovaní a vylezou jen v noci na jídlo a na záchůdek:-) jinak teď jsou zalezlí všichni, protože je tady celkem silná průtrž, skoro se bojím i já
Dnes mě napadlo zvážit toho našeho Edíka. Bude mít tři měsíce a váží už skoro dvě kila. ![]()

Dalia Ten je!
Zrzavé kočičky jsou nej....!
Dalia ten je krasny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.