Ja nevim, co s nasim kocourem, je hodne nemocny, nevylecitelne. Uz pred mesicem to bylo hodne zle, davali jsme mu hodiny, nejvys dny. Prekvapive se trochu vzmatoril, zacal zas trochu jist a prestal padat. Ted tady tak jako preziva, obtezuji ho dost projevy te nemoci, i kdyz bolesti asi nema. A ja vubec nevim, co s nim, veterinar se me vzdycky zepta, jestli je to jeste k ziti, ale ja proste nevim...
Chlpáči a iné
Gatita poradit neumím, ale ![]()
Catherinne Fakirka diky! Kocour uz se netrapi. On byl nemocny uz od listopadu, nejaka onkologie v hlave. Uz na Vanoce jsem si myslela, ze je to jen otazka, hodin, mozna dnu, byl uz hrozne zubozeny. Pak trochu ozil, chodil za nami a mel chut do jidla, prisel mi takovy radostnejsi a mel jeste necekane jeden slusny mesic, takovy desaty zivot. Ted uz to zas slo zu grund, uz asi nebylo na co cekat.
Gatita už je v kočičím nebi![]()
Gatita dobre jste udelali![]()

Nejde mi připsat komentář k fotce, tak sólo - Nebaví mě ruční práce, ale pochlapila jsem se a vyrobila čmuchací dečku.
Marbuša a já se lekla, že je to práce toho chlupáče!!!
Catherinne Marbuša já si to musela zvětšit, v první chvíli mě taky napadlo, že se jako "chlubí" pejsek ![]()
Marbuša taky mi to na první pohled přišlo jak rozkuchanej gauč a ona cmuchaci decka ![]()
pracoviste. 
Jos a co velkej černej, s tím si nikdo nehraje? ![]()
Jos Hele vypadá, že je totálně servanej, jak jako Popelka přebíral kaštany od mincí!
Marbuša Potrefenáhusa Catherinne Já jsem v tom na prvn pohled viděla čmuchací dečku, což taky nevím, jestli je dobře :D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.