whiskas Potrefenáhusa Renusatko a další, prosím víc víc fotek koček všech velikostí a barev
samozřejmě totéž platí o psech ![]()
Chlpáči a iné
JankaM Ale prosím, beze všeho! ![]()
Jen June prostě tak nějak zaniká, chudinka vypadá jako černý flek, ale je to naše modelka :-). A omlouvám se za ten nápis, posílala jsem naše šelmy jako přání.

vanilka Krásný, spokojený klubíčka
.
Renusatko Ty jsou nádherný! Nedávno jsem viděla nějaký dokument o kočkách a mimo jiné tam byly i Mainky. Vypadají tak reprezentativně. Prý mají i určité specifické zvyky, např. při pití vody. Je to pravda?
whiskas Oni jsou dost pes, máš je pod nohou celé dny. Naše umí i dost povelů, ne hlasových, ale vizuálních, přeskočit, aportovat, lehnout. Jsou vítací. Oproti domácím kočkám jsou to buchty, jsou línější, klidnější. Pití je u nás spíš koupání, oba leží u misek a pijí tlapou. Mají vodu rádi, sledují, když teče, jak je někde mokro, tak tam musí ležet. A jsou neskutečně upovídané, mají obrovskou škálu zvuků. U nás o dost víc kecá kocour, ten někdy vydrží celé dopoledne.
Renusatko
to je úžasné! No, my máme kočky klasik a buchty/gaučovky jsou to rovněž. O té specifické formě pití jsem právě četla a viděla jsem jejich postupy při pití v tom jmenovaném dokumentu, tak mě zajímalo, jestli to tak mají všechny Mainky. Určitě máte o zábavu postaráno. A plnění pokynů? O tom se mi může jenom zdát. Krásné jsou.
whiskas My máme teď dvě, dělají to obě a u kamarádek to vidím často. A ta naše první to dělala taky. Jestli úplně všechny, to netuším
.
U nás se hraje kočičí klub 
U nás se chrápe...

A u nás sa už vyše týždňa rieši "faleška" a problémy s ňou spojené![]()
Vydrží kočky necelych 48 hodin samotné?
tv vydrzi, staci zajistit pristup k zradlu, vode a zachudku
moora bezva, díky, vše bude.
tv potvrzuji, naše kočky vydrží v pohodě, když odjedeme v pátek odpoledne a vrátíme se v neděli večer (mají vodu, granulky)
Magráta To je hrozně velká výhoda koček, že je člověk může nechat přes noc nebo případně i přes víkend doma samotný, tohle vždycky kočkařům závidím.
Zina já strašně toužím po psovi (nejvíc samozřejmě po černobílé borderkolii :-)
ale právě proto, že by to bylo komplikovanější, jsem to zatím nerealizovala (ani jsem to tedy ještě neřekla muži,ale to je jiná věc :-D
Magráta No pravda je, že s borderkou byste měli o zábavau postaráno, ta by vás v kldu moc nenechala. Jinak ono i hodně záleží, jestli máte někoho, kdo by vám psa pohlídal, když byste chtěli třeba někam letět, někdo poblíž, kdo havarijně vyvenčí, se taky hodí.
tv Akorát pozor, někdy se ty kočky po vašem návratu tváří strašně uraženě![]()
tv potvrzuji, naše kočky vydrží v pohodě, když odjedeme v pátek odpoledne a vrátíme se v neděli večer (mají vodu, granulky)
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.