clothilde Ale chuďátko malé!
Chlpáči a iné
My ti taky měli týraného psíka. Vodičku neeee!
Sweet Potato no ale!
To u nás se spí na kožíšku ![]()

Catherinne chvíli jsem hledala šedivou kočku
(než mi došlo, že máte jenom světlé)

Děti se nudily když táta spal...

Zu Gratuluju k šikovnýmu pejskovi!
Marbuša Jeeee, pudlinka! ![]()
Marbuša pejska děkuje a posíláme pozdrav z přestávky při dnešním tréninku. Čekáme na lepší počasí a začínáme trénovat vodu ![]()

Marbuša jé ![]()
rasaNori ten odevzdaný/unavený výraz ![]()
Catherinne od těch zvířat se těžko odchází do práce, nám tohle předvádí pes po ranním venčení, někde se pohodlně uvelebí a nasadí nejunavenější výraz, co má ![]()
Nas rodinny pes, budiz mu zeme lehka, umel takovou zvlastni pozici, rikali jsme tomu velbloud. Sedl si, tak zvlastne provesil hlavu, ze mu vylezl hrb za krkem, cumakem miril k zemi a oci zvedl vzhuru, dokonaly obraz uboheho tyraneho pejska. Zvlast dobre mu to slo u sporaku, kdyz se varilo, nebo kdyz se vyndalo neco pro nej zajimaveho z lednice. Jsem presvedcena, ze to zvire si to trenovalo ve chvilich samoty pred zrcadlem ![]()
Kokoska u nas to vie Elzicka, asi to trenuje keď je sama doma. A ešte hrá tyranu hladom ked pride domov ďalší člen rodiny. Týždeň som nejedla a nikto mi nič nedá ![]()
Potvory sú to ![]()
Janulik03 a jeste "podrbej me a vem me k sobe na sedacku, moc to potrebuju, tydny si me nikdo nevsiml!"
Kokoska Ježiš já to úplně vidím
Fotku asi nemáš...?
Sweet Potato Pudlinka ne, španělský vodní pes. Ale kdysi prý to tý rasy pudly možná přimíchali, tak na tom něco bude.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.