Catherinne Pokud to nevyřešíš jinak, do útulku je můžu dopravit.
Chlpáči a iné
a foto máme kde?!!!
Poppy se dost ulevilo, když omladina vypadla
a už druhej den prakticky nepřetržitě spí. Chudák se nevyspala celou dobu, jednak byla imrvére ve střehu a pak taky nemohla spát tak, jak je zvyklá, t.j. půl noci v obýváku na sofa a pak se přesunout jinam... a ještě ji budili (na rozdíl ode mě) pozdními návraty... navíc se taky ochladilo, takže je jak znovuzrozená celkově. Už bylo načase, v těch vedrech se ploužila chuděra jak zpomalenej film, pět kroků a půl hodiny odpočívala. Děs běs, buldočky by měli chovat asi jen někde na severu.
My si tady lebedíme ![]()

...kouzelné! A jsi krásná![]()
Catherinne dodatečně přeji vše nejlepší ![]()
hrozně to letí, Vikušce bylo letos už asi 10, Matýskovi bude v srpnu 9, takže tihle dva už jsou starší než já :-D Ale ten věk bych na nich nepoznala, jsou pořád hodně vitální (tak klepu, aby to vydrželo co nejdéle)
Včera pršalo, Emkin výraz hovorí za všetko.
To bola len otázka, či ideme von. 
Já bych se přimlouvala, aby se v tomhle vlákně mohlo lajkovat
Shrnuto: všechno z posledních stránek, co jsem teď prolítla, jsou ťuťu ňuňu!
Když si chcete v zoo poradne prohlidnout zvířata, vezmete si sebou Trnku

Potrefenáhusa panda i vydra boží ![]()
![]()
Viki včera ulovila na zasíťované terase dalšího ptáka. Bydlíme tam 2 roky a za tu dobu nic, až teď v posledním měsíci. Nejstarší členka smečky, která nebyla venku už cca 8 let, ale z loveckých instinktů nic neztratila :-D
Ptáčků je mi líto, ale je fakt rychlá, takže když se někdo k síti přiblíží, je to jeho konec

Marbuša neeeeee ![]()
Upřesním, že u nás doma je vše v pořádku, já to sem dávala jako že je to takovej něžnej, roztomilej, i když smutnej obrázek. A že to vystihuje vztah páníčka se psem.
Marbuša já jsem si to tak i myslela, mě to dycky rozesmutní, obrázky na tohle téma!
Jdete na ranní venčení o 2 hodiny později než obvykle a ten pes usne?

Marbuša tyjo, já se tak bojim, že uvažuju o pořízení druhého psa ![]()
Marbuša tyjo, já se tak bojim, že uvažuju o pořízení druhého psa
Když jsem měla Minnie asi 14 dní (bylo jí 5 měsíců!), přepadla mě deprese, že mi umře. Zároveň si ale neumím představit, přivézt ke starému pejskovi druhého. Nebude mít pocit, že ho nahrazujeme? Asi to bude povahu od povahy, že jo? Některá fenka může bejt pečovatelská a jiný pes už chce mít klid a ne aby ho otravoval mladej pes...
Marbuša naší jsou jen 4 a většina štěňat jí už otravuje. S vybranými si teda hraje (miluje teda všechna štěňata, co si postupně pořídili kamarádi), ale přesně, vždyť ona je ta jediná, nebude z toho mít blbej pocit?![]()
jsme praštěný, ale ona je fakt důležitou součástí pocitu domova.
Marbuša to je přesný - milý a smutný. Taky jsem si říkala, že mu tam ten míček budu muset jednou dopravit..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje