Archivářka tak vše nejlepší ![]()
a musím tedy asi něco koupit domů, když mají ten den:-)
Archivářka tak vše nejlepší ![]()
a musím tedy asi něco koupit domů, když mají ten den:-)
Tak všechno nej!![]()

Potrefenáhusa To první je veverka ne:-D
Potrefenáhusa Mimičiči je boží! A oba ![]()
Všechno nej!
Teda ty mý dvě paka svýho svátku dost zneužívaj, ve tři ráno se porvali v ložnici.

Na těch cihlách! ![]()
barbucha to byly ty strasny vedra, na cihlach nesla udržet ruka, takže cajk
Boží pozice ![]()
Když mají ten svůj den.
Potřebuju něco spolehlivého do WC, kočičího. Kvůli chlupatcům nemůžeme mít žádné piliny a podobné, lehké, přírodní materiály. To jsme jednou vyzkoušeli a během asi tak minuty, to bylo v popelnici a my řešili další 3 dny kočku jak kouli a piliny všude. Nesnesou bohužel ani silagel. Zbývá nám jen klasické hrudkující. Jenže dva, které nám vyhovovali, už přestali dělat a já teď nemůžu najít nic normálního. Všechno se rozpadá, potom to okamžitě cítím, je to obrovské, že to žádnou lopatkou nejde příčetně vybrat.
Svátek nesvátek, babysitting musí bejt![]()

Renusatkomy kupujeme Mikeš premium.
Renusatko A co zkusit peletky Tofu green - jsou z přírodního materiálu, ale nejsou lehké, nerozpadaji se a mají přírodní vůni zeleného čaje...
Tyana To vypadá celkem zajímavě. Možná to minimálně vyzkouším do druhého záchodu, kam teď nikdo nechodí, jestli by je to nezaujalo. Máš to vyzkoušené? Neumím si moc představit, jak to hrudkuje. A taky trochu obavu, aby to ty naše dlouhosrsté nevynášely v kožichu.
Renusatko Zkušenost s tím mám dobrou, akorát to teda mixuji napůl s bezparfemovanou verzi peletek stejné značky - ti moji čičmundové nemají rádi parfémy, vůně, ale takhle namixované jim to nevadí. Hrudkuje to dobře, nerozpadá se to. Ty peletky nejsou úplně lehké a nelepí, tak si myslím, že by to v kožíšku vynášet neměly. U nás se ty peletky dostanou kousek před zachodek, když se čičiny snaží zuřivě prohrabat do Austrálie...
Tyana Já mám právě strach, protože ty piliny se nalepily statickou elektřinou na celou kočku a z toho kožichu to nešlo ven. A čestat se nechtějí, tohle bylo ale tak na vysavač.
Renusatko ja se vzdycky pokorne vratim k bentonitu brit excellent. Nic jinyho mi nefunguje
My používáme taky Cat step Tofu, ale řadu Original. Green kočky podezřele očuchávaly. Jsou to takový válečky, nemohu říct, že by je kočky vůbec nevynášely, ale není to nic strašného. Ale mám sphynxky, tak nevím, co by provedly s chlupaticemi...
Kde je objednáváš? Nejsou uplně lehce dostupné....
Fiction Kupuju je na Mall.cz, taky je mají na Allegro.cz. Mixuju jim právě neparfemovanou verzi s Green tofu, protože jsou dost citliví na pachy. Treba když se vonim, tak jak jsou zvědaví a jdou se podívat, když vracím flakon do krabičky a začnou ocuchavat flakon, tak je vidět, ze krci nosanky a nelíbí se jim to, v té chvíli je to pro ne moc intenzivní. Ale jak se vůně rozlezi na kůži a přestane být tak intenzivní jako při nastriku, tak už jim to nevadí...
Jinak mám v druhem zachodku Cats best original a ten je taky dobrej, akorát pro dlouhosrstý ciciny úplně nevhodnej.
Tyana Jo, já ho taky většinou kupuji na Mallu, ale teď jsem ho koupila jinde levněji, ale zas musím hlídat hmotnost zásilky, jinak naskočí poštovné. Škoda, že není k dispozici běžněji.
S Cats best original jsme začínali, ale vadilo mi, že to vynášené stelivo bylo na pohled jak rozsypaná hlína, to je ten Cat step tofu mnohem lepší. Podobná peletky má Cats best smart pellets, ty jsme taky zkoušeli.
Jinak si vybavuji, že právě Cats best original Renusatko s mainkami zkoušela...a nedopadlo to dobře...
moora Ten bentonitový Brit excellent vypadá výborně cena/výkon, ale bentonit se asi nesmí vyhazovat do WC, to si vubec neumím představit, jak bychom to s použitým stelivem dělali. To máš nějaký speciální koš s pohlcovačem?
Fiction nemám, normálně vysbírám do igelitového sáčku a zavážu na uzel. taky je možnost vyčistit záchod před odchoden z domu a rovnou to hodit do popelnice
Jedno krásné ráno ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.