Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Magráta
8098 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 07:23

Archivářka tak vše nejlepší

a musím tedy asi něco koupit domů, když mají ten den:-)

Online Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 07:38

Tak všechno nej!

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 09:55

Potrefenáhusa To první je veverka ne:-D

Offline andulka01
12765 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 10:05

Potrefenáhusa Mimičiči je boží! A oba
Všechno nej!
Teda ty mý dvě paka svýho svátku dost zneužívaj, ve tři ráno se porvali v ložnici.

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 10:45

Potrefenáhusa 

Na těch cihlách!

Online Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 11:02

barbucha to byly ty strasny vedra, na cihlach nesla udržet ruka, takže cajk

Offline barbucha blogger
35485 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 11:06

Potrefenáhusa 

Boží pozice

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 13:08

Když mají ten svůj den. 

Potřebuju něco spolehlivého do WC, kočičího. Kvůli chlupatcům nemůžeme mít žádné piliny a podobné, lehké, přírodní materiály. To jsme jednou vyzkoušeli a během asi tak minuty, to bylo v popelnici a my řešili další 3 dny kočku jak kouli a piliny všude. Nesnesou bohužel ani silagel. Zbývá nám jen klasické hrudkující. Jenže dva, které nám vyhovovali, už přestali dělat a já teď nemůžu najít nic normálního. Všechno se rozpadá, potom to okamžitě cítím, je to obrovské, že to žádnou lopatkou nejde příčetně vybrat.

Offline Len
2672 příspěvků moje polička 08. srpna 2023 22:39

Svátek nesvátek, babysitting musí bejt

Offline tv
4187 příspěvků moje polička 12. srpna 2023 22:44

Renusatkomy kupujeme Mikeš premium. 

Offline Tyana
příspěvků moje polička 13. srpna 2023 12:05

Renusatko A co zkusit peletky Tofu green - jsou z přírodního materiálu, ale nejsou lehké, nerozpadaji se a mají přírodní vůni zeleného čaje...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. srpna 2023 13:30

Tyana To vypadá celkem zajímavě. Možná to minimálně vyzkouším do druhého záchodu, kam teď nikdo nechodí, jestli by je to nezaujalo. Máš to vyzkoušené? Neumím si moc představit, jak to hrudkuje. A taky trochu obavu, aby to ty naše dlouhosrsté nevynášely v kožichu. 

Offline Tyana
příspěvků moje polička 13. srpna 2023 16:58

Renusatko Zkušenost s tím mám dobrou, akorát to teda mixuji napůl s bezparfemovanou verzi peletek stejné značky - ti moji čičmundové nemají rádi parfémy, vůně, ale takhle namixované jim to nevadí. Hrudkuje to dobře, nerozpadá se to. Ty peletky nejsou úplně lehké a nelepí, tak si myslím, že by to v kožíšku vynášet neměly. U nás se ty peletky dostanou kousek před zachodek, když se čičiny snaží zuřivě prohrabat do Austrálie...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. srpna 2023 17:15

Tyana Já mám právě strach, protože ty piliny se nalepily statickou elektřinou na celou kočku a z toho kožichu to nešlo ven. A čestat se nechtějí, tohle bylo ale tak na vysavač.

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 13. srpna 2023 18:30

Renusatko ja se vzdycky pokorne vratim k bentonitu brit excellent. Nic jinyho mi nefunguje

Offline Fiction
1635 příspěvků moje polička 13. srpna 2023 21:51

Tyana Renusatko 

My používáme taky Cat step Tofu, ale řadu Original. Green kočky podezřele očuchávaly. Jsou to takový válečky, nemohu říct, že by je kočky vůbec nevynášely, ale není to nic strašného. Ale mám sphynxky, tak nevím, co by provedly s chlupaticemi...

Kde je objednáváš? Nejsou uplně lehce dostupné....

Offline Tyana
příspěvků moje polička 14. srpna 2023 09:23
Reakce na Fiction:

Fiction Kupuju je na Mall.cz, taky je mají na Allegro.cz. Mixuju jim právě neparfemovanou verzi s Green tofu, protože jsou dost citliví na pachy. Treba když se vonim, tak jak jsou zvědaví a jdou se podívat, když vracím flakon do krabičky a začnou ocuchavat flakon, tak je vidět, ze krci nosanky a nelíbí se jim to, v té chvíli je to pro ne moc intenzivní. Ale jak se vůně rozlezi na kůži a přestane být tak intenzivní jako při nastriku, tak už jim to nevadí...

Jinak mám v druhem zachodku Cats best original a ten je taky dobrej, akorát pro dlouhosrstý ciciny úplně nevhodnej.

Offline Fiction
1635 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 13:16

Tyana Jo, já ho taky většinou kupuji na Mallu, ale teď jsem ho koupila jinde levněji, ale zas musím hlídat hmotnost zásilky, jinak naskočí poštovné. Škoda, že není k dispozici běžněji.

S Cats best original jsme začínali, ale vadilo mi, že to vynášené stelivo bylo na pohled jak rozsypaná hlína, to je ten Cat step tofu mnohem lepší. Podobná peletky má Cats best smart pellets, ty jsme taky zkoušeli.

Jinak si vybavuji, že právě Cats best original Renusatko s mainkami zkoušela...a nedopadlo to dobře...

moora Ten bentonitový Brit excellent vypadá výborně cena/výkon, ale bentonit se asi nesmí vyhazovat do WC, to si vubec neumím představit, jak bychom to s použitým stelivem dělali. To máš nějaký speciální koš s pohlcovačem?

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 14. srpna 2023 13:29

Fiction nemám, normálně vysbírám do igelitového sáčku a zavážu na uzel. taky je možnost vyčistit záchod před odchoden z domu a rovnou to hodit do popelnice

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 16. srpna 2023 20:31

Jedno krásné ráno