Zu mně umírá, když má jít domů (nebo do auta).

Zu mně umírá, když má jít domů (nebo do auta).

bublifuk
Jsem chudinka a už nikam nejdu.
Zu já jsem Rufíčka jeste nevydejchala. Už je to rok a půl a porad mi tak strašně moc chybí
a to se nám narodilo druhy dite a na vlastního psa teď nemám ani pomyšlení
druhej pes je super, když si to sedne, ti psi si toho maj tolik co dat, co jim člověk nikdy dat nemůže, ale ta starost mi přijde násobná, nejen dvojitá, ten jeden pes je v prakticky rovině docela úleva
Já jsem tady už dlouho nebyla a neměla jsem ani teď...tohle mě temeř rozbrečelo. Ale je to krásný,dojemný a něžný. A všechna zvířátka tady jsou boží. Našemu Hagimu,modrej Brit,bylo 16 a je to čupr důchodce.
Slyšela jste už někdy o tom, ze i kockam se cisti zuby?!!!

Potrefenáhusa vypadá to, že odolala nátlaku ![]()
Potrefenáhusa ano,jakoze vážně...my to bohuzel nedelali a pry proto uz ma vic nez pulku vytrhanych. Takze slecna at pokracuje a zlomi pocatecny nebo spis trvaly odpor.
stes mne stačí cistit zuby miminu, neumim si představit cistit zuby ještě kočce, to je na azbestovej oblek...u psu je to snazší
Potrefenáhusa kočka vypadá, že o tom taky neslyšela ![]()
Já jsem se zatím neodhodlala ani na čištění psovi.
Potrefenáhusa no je no....u nas staci strihani drapků
Ve vedlejším vchodě máme štěně vlkodlaka. Je to čtyřměsíční holandský ovčák hrubosrstý, ty chlupy má ještě heboučké a nakadeřené do všech směrů, štěněčí šilhavý pohled a úplně obrovské packy. Fakt vypadá strašidelně ![]()

Ve vedlejším vchodě máme štěně vlkodlaka. Je to čtyřměsíční holandský ovčák hrubosrstý, ty chlupy má ještě heboučké a nakadeřené do všech směrů, štěněčí šilhavý pohled a úplně obrovské packy. Fakt vypadá strašidelně
ňuňu ten je boží
Potrefenáhusa Kočkám se dělá úplně všechno, naše se třeba ukládá ke spánku. Do dětské postýlky s hrazdičkou. My tu postýlku máme místo čela postele, aby děti nespadly dolů, jeden pokoj je úplně dispozičně debilní, že prostě musíš spát hlavou do prostoru. Tak to zabral čičerin, normálně má všechno, mantinel,hrazdicku,dečku a chodit spát musí, jakmile mu ráno dají kapsu, jdou ho uložit, i když nechce.
dzizisketa boží ![]()
Potrefenáhusa jj, slyšela, ale nepraktikujeme, nějak si to neumím představit
ale kontrola zubů u veta je nemine. Vikuščiny zuby jsem zanedbala a musela na operaci
Potrefenáhusa Zuby čistit nemáme, ale máme dávat velké granule, aby je museli kousat, protože malé polykají a potom se jim ty zuby nečistí sami. A u našich je to extrém, protože najít pro ně, co nepolknou je už práce![]()
8.8. je mezinárodní den koček ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.