Poppy oslavila desátý narozeniny tím, že přetrhla milostpánovi vodítko. Naštěstí mu neutekla
ale záběr má teda pořád stejně slušnej jako v den kdy k nám přišla ![]()
Chlpáči a iné
Tak už nevypadá jako prerostlá myš ale jako kočka ![]()

rysamona Krásná miniaturní kočka ![]()
Moje holčičky.
Růženka a Žofinka. 4 roky a 4 měsíce. Sestřičky.![]()

Dadoo ja myslela, ze Zofka je mladsi?
Kokoska Růža 4 roky, Žofinka 4 měsíce. To sestřičky je míněno na vzhled.
Edit: teda abych nekecala, rodokmen neznám, ony klidně sestry mohou být - jen z jiného vrhu.
SunEclipse sedim si na vedeni :) jsou krasny obe!
Kokoska Žofínce jsou ty 4 měsíce . Jsou to sestřičky, mají stejného tátu. Ale jiná máma a jiná chovka.
Žofinka je raketa, spíš terieri typ. Ruza je typický bull.
Žofka má už teď nohy delší, než Růža. Už teď ji predbehne. Přeskočí a do měsíce i preroste. Povahové úplně jiný temperament, než pohodová a klidna Růženka .
Ale mají se rady a je to strašně fajn s nimi. I když.. Ládíček má možná jiný názor ![]()
Dadoo mne se prave zdaly skoro stejne velky!
Dadoo jeeej dlho som ťa tu nevidela. Su ozaj ako sestry ![]()
Mám spoločnosť 

Ráno jsem si říkala, že pes nějak dlouho spí a nebudí mě. Fakt to bylo tak do osmi (většinou je první budík po páté). Asi ani tak nespal, ale nechtěl chodit. Venku se otřepal, ale jak vstane tak kulhá.
bublifukhadam je to iba nejaká chvíľková slabosť. Je teplo, mozno zle stupil,....
Elzicka uz dlhšie vstáva ráno neskoro a veľmi pomaličky sa vyhrabava z pelechu. Je vidieť ze sme starí, už nevyskocime tak rychlo.
Ale minulú noc, ked prišiel cudzí kocúr a mlatil naše kočky, to vyzerala ako mladica. Tak ho prehnala, že už asi nepríde.
Máte někdo zkušenosti s anaplasmosou? Neptám se pro netopýrku, díkybohu.
Sweet Potato Máme, co potřebuješ vědět?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje