Marbuša jo kdyby to se psem šlo, tak jak jsem si představovala, tak toho o nich tolik nečtu. Pokud trenérka sedla, tak věřím, že to vede k pokroku.
Chlpáči a iné
barbucha hele i to je možný, prej spadla z postele - což se nikdy nestalo...
My dnes měli návštěvu ![]()

Potrefenáhusa ale to je fesacisko. A aky veľký úsmev. Vlciak?
Potrefenáhusa krásny ![]()
Tak jsem si zašla u sestry umýt ruce do koupelny....![]()

Garfie okrem krásnej kocicky ma sestra aj veľmi pekný záves
Garfie to je nějaká exotika, to mramorovani? #![]()
(kromě mice maj i krásnou koupelnu)
Potrefenáhusa To je normální pouliční kočka domácí...:-)
Garfie domácí je velmi ![]()
![]()
Červenec je měsíc, kdy mají nejméně chlupů a jsou tak nejhubenější
. Od srpna začíná příprava na zimu a zasrsťuji se. Už aby to bylo. Za poslední měsíce jsem vyčesala a vyluxovala kila chlupů. 

Garfie krásná kočka a samozřejmě si umí vybrat místo na odpočinek. Kocour takhle chodil spát do umyvadla, bylo mu akorát.
Garfie To mi připomnělo, jak jednou naše kočka pila u drezu, viděla to tchyně a za celý den si u nás dala ze zahrady rajče a tři švestky:D
Karja haha, přitom to mi přijde ještě celkem nejleosi, co se dá ve dřezu vidět ![]()
Golias má rad ty dekorativní místa

Potrefenáhusa Však svůj k svému, ne? ![]()
Prosím o radu, google mi nic moc nenabízí.
Hlídali jsme dceři pejska, vzali jsme ho v sobotu do lesa a vrátili ho komplet "zaklošeného". Během soboty a neděle jsme mu ze srsti vytahali několik klošů (v domnění, že je to nějaký "pavouček"), až dnes nám ale došlo, s čím máme tu čest. Dcera ho vykoupala, ale nepomohlo to, loví to z něj dál.
Máte, prosím, nějaké tipy, jak se těch klošů zbavit?

Fleur my je vzdycky měli jen v radu par kusu, ale asi bych ho poradne vycesala a pripadne vykoupala v nějakým antiparazitickym samponu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje