Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline RoSa
10061 příspěvků moje polička 30. června 2024 21:40

bram dík, předáno

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 01. července 2024 04:40

RoSa vyborni jsou v paradogz, ale je to u Brna

Ale i skoli, takze kdyztak zkusit, koho by doporucili i u vas

Offline Marbuša
1398 příspěvků moje polička 01. července 2024 08:41

bublifuk Nevím, jestli je to na fotce vidět, odmítla včera pustit srnčí nohu, co našla Prostě si ji odnesla až domů na zahradu. Zabral až fígl s miskou vody, jak se šla napít, muž vyskočil zpoza rohu a sebral Co vám na takovéhle věci zabírá?

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 01. července 2024 09:33

Marbuša Mně to nepohoršuje, my jsme docela zvyklí, že občas donese nějakej poklad :-D. Ale zabírá na to pořádně naučit pusť (nebo dej,to je jedno), a to formou výměny za něco lepšího, nacvičenýho v klidných domácích podmínkách. Pak řekneš pusť a pes bez přemýšlení pustí dřív, než mu dojde, že za to dostane něco mnohem míň zajímavýho (nebo taky nic). Musí to ale mít fakt naučený a zautomatizovaný, když to naučený není, tak výměna většinou neklapne, protože to, co drží, je pro něj v tu chvíli nejzajímavější a nevymění to kolikrát ani za věnec klobás.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 01. července 2024 09:34

RoSa Tak je to klinika doktora Čučky v Kladně, odkaz zde https://zvireci-doktor.cz/rehabilitace/

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 01. července 2024 09:38

RoSa A jinak jo, byl to Desenský. Ono už je to docela dost let a pro ty zvířata to tu skoro nikdo nedělal, byli jsme u jednoho hodně sympatického pána, ten pak ale umřel, takže když se to pak Terkovi stalo, podařilo se mi s tím nacpat k Rudovi a fakt hodně to pomohlo.

Offline Potrefenáhusa
38532 příspěvků moje polička 01. července 2024 09:42

Marbuša Zina no tak tohle zname taky....

Offline RoSa
10061 příspěvků moje polička 01. července 2024 09:48

Zina dík za ten kontakt, předala jsem kamarádce

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 01. července 2024 10:57

RoSa Rádo se stalo, přeju, ať jde rekonvalescence a rehabilitace co nejlíp.

Offline Marbuša
1398 příspěvků moje polička 01. července 2024 12:13

Zina Hele to ona umí. Kolikrát vezme hračku do huby a hned pustí a kouká, kde je odměna Ale nemá to asi zafixované tak, jak píšeš, že automaticky pustí na povel, než jí dojde, že to za to nestálo! Na tom bych teda mohla zapracovat.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 01. července 2024 19:50

Raduza ještě chvíli to trvalo. Asi mu došlo, že tohle sežrat nechce, ale jak z toho vyváznout se ctí :D  Já jsem věděla, že to z něho nechci tahat.. byla tam lavička, bylo teplo.. tak se dalo počkat

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 01. července 2024 19:52

Marbuša nejsem na to pyšná, ale jedině hrubá síla. POkud je to něco co hned nežere (třeba ta noha) tak ho s tím nechám chvíli jít. Když se hodně daří, tak mu tu nohu pak ještě vrátím jako nácvik, Ne vždy je to dobrej nápad..

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 01. července 2024 19:54

Zina jo ta automatizace je problém. Obecně ví co je pusť, ale občas se zasekne i u známé věci. Byla jsem na psím víkendu s F.Šustou a teda došlo mi, jak hrozně málo toho umí bez jakékoliv nápovědy. 

Offline Marbuša
1398 příspěvků moje polička 02. července 2024 08:05

bublifuk Já mám pocit, že čím víc toho o psech čtu a poslouchám, vím čím dál tím míň! Ale chodíme k trenérce na individuální hodiny a taky na společné lekce a baví mě to. Teda nás obě

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 03. července 2024 15:28
Reakce na Marbuša:

bublifuk Nevím, jestli je to na fotce vidět, odmítla včera pustit srnčí nohu, co našla Prostě si ji odnesla až domů na zahradu. Zabral až fígl s miskou vody, jak se šla napít, muž vyskočil zpoza rohu a sebral Co vám na takovéhle věci zabírá?

​Nic. Vubec nic.

Bellinka, normalne takovej hodnej a usluznej pejsek, je jak posedla dablem, kdyz ma neco v hube

Offline Marbuša
1398 příspěvků moje polička 04. července 2024 07:44

MP Marge Ta šelma je i v tom nejmenším nejgaučovějším pejskovi asi

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 04. července 2024 14:33

Marbuša Taky myslim

Bella je toho zivym dukazem. Mela bys ji videt v lese - pejsek sotva ctyri kila, od zeme ji neni videt, ale kdyz vidi srnce, tak ji musim drzet vsi silou, protoze  je odhodlana ho ustvat a zadavit

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 06. července 2024 11:13

RoSa 

Tak mě napadá, jestli to byla skutečně mrtvice... Otík II. takhle přišel, motal se strašně, padal, oči se mu koulely každý na jinou stranu a hlavu měl nakřivo... a byly to zanesený uši!!

Sice pochybuju že se A. o ty uši nestará, ale může to bejt někde hluboko vevnitř nějakej zánět

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 06. července 2024 11:57

barbucha stejny priznaky ma i vestibularni syndrom, porucha rovnovaznyho ustroji

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 06. července 2024 12:23

moora 

To je právě to, jak se poruší ten rovnováhovej aparátek tak se motáš i za střízliva (a já o tom něco vím)