Potrefenáhusa To dcera udělala, ale i po koupeli a usušení mu stále po těle běhají
. Nemá přitom nijak dlouhou srst, jenom na náprsence jsou tu chlupy takové jemnější a zvlněné.
Chlpáči a iné
Fleur Fakt nic jiného než to vyčesat dobrým kartáčem mě nenapadá, klošů je teď všude hrozně. My chodíme ráno a sundavám je ze sebe celý dopoledne, letos bohužel i s klíšťaty, a to nosím dlouhé kalhoty i rukávy.
Zina Dík; to není moc povzbudivé, co se dá dělat.
Žofinka roste jako z vody, je to čahoun.
Růža byla dneska na kastraci. Vše snad ok.
RoSa Dík za tip, zítra se po tom přípravku zkusím poohlédnout.
Fleur jo a příště radši postříkat ještě před procházkou ![]()
Dadoo jejda, tak štěňátka nebudou? ![]()
Fleur máme stejný problém a po výletu do lesa nebyl problém ze psa vytahat třeba 50 kusů za večer. To jsem u ní seděla a kde si ukázala čumákem, tam jsem prohrábla a vytáhla![]()
ale protože jí začali zalejzat fakt všude, pořídila jsem tohle,
ale zatím nemám recenzi, protože když jí nastříkám, nepotkáme ani křidýlko (nestěžuju si, protože komu už xkrát zalezli do vlasů, který jsem pak umyla/vyfénovala/vyžehlila a ten hnus se vzbudil třeba ve 3 ráno
)
A zdravíme všechny parfuchlupáče ![]()

RoSa od Růži ne. Ale třeba Žofka..? Uvidím, jestli se mi bude chtít uchovnit.![]()
Zu Děkuji. Já už si po téhle zkušenosti bez repelentu netroufnu snad ani do parku.
A zjistit, co se psovi nelíbí, je taky problém. On navenek řadu věcí i manipulaci naprosto pasivně snáší, ačkoliv je vidět, že mu je to nepříjemné. Ty potvory po něm běhaly a on se jen občas rezignovaně podrbal. Nevím, do jaké míry to způsobila jeho minulost, dcera si ho vzala z útulku a tam o jeho původu vysloveně mlžili.
Fleur náš utulkovej pes taky stresem tuhnul
Ale tuhne i jedna kočka (ta velká
), na veterine je úplně zcepenělá, nezkouší ani utéct, narozdíl od ty druhy
A takovou tu tabletku proti klíšťatům apod. nedostal? Zkusila bych mu dát aspoň tu lehčí/měsíční, mohly by ty breberky pak samy utéct ![]()
Ty jsou roztomilý ![]()
Ach jo, Poppy bylo v květnu 10 let, a je to znát... samozřejmě je to i tím počasím, ale je viditelně pomalejší a nic neujde, každejch pár metrů leží a odpočívá. Vo to nic, je to prostě starší buldoček a zázraky nečekám... ale milostpán je z toho na prášky, neustále lomí rukama co si počne až tady Poppy nebude (přičemž sám rezolutně vyloučil možnost další adopce). Poslední dobou se vrací z venčení skoro v slzách (jak málo Poppynka ušla, jak zase chudinka zakopla, no samej horror)
Už jsem z toho na prášky taky, protože to vypadá že snad toho psa nepřežije ![]()
barbucha To jejich odcházení je fakt hodně smutné. Přeju, ať Poppy zůstane co nejdéle fit!
Díky ![]()
Jako smutný to je, ale s tím už do toho člověk jde, no. Hlavní je ať si ten vymezenej čas užijou, bestie chlupatý ![]()
barbucha A víte, jak je na tom se srdcem? Jinak to ale může být i tím, že je léto, navíc bydlíte ve městě, naši psi se taky přes léto tváří, že jsou v posledním tažení, tak nějak už od tří let, hlavně když je procházka jinde než v lese. A Poppy to bude mít problém i udýchat kvůli krátkýmu čumáku, je dost možný, že jakmile zafouká studeně ze strnišť, tak zase ožije.
Srdce cajk, všechno vlastně... ale už je línější od jara, ten věk je na ní prostě znát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje