RoSa mne kdysi jedna majitelka německy dogy prisahala na rozehratej jeleni luj, no s ultra chlupatym psem jsem se nikdy neodvazila
Chlpáči a iné
RoSa jo ten protlak prý zabírá i na psa zasaženýho skunkem... načteno teda, z vlastní zkušenosti (naštěstí) to nemám
bublifuk Pro flata není vody nikdy dost :-)).
My koupeme v šamponu tak 2-3x za rok, z toho 2x právě v létě. Já ho dost nechávám lézt do všemožnejch rybníků a Berounka je taky bahnitá, takže to pak fakt chce (trochu paradoxně nejvíc potřebuje vykoupat, když se nejvíc koupe). Ještě je dobrý při častějším koupání koukat do uší, jestli tam nemá takovej hnědej maz, což by ukazovalo na kvasinky a taky je pak pes trochu cítit.
Samantha Potrefenáhusa Protlak bych byla teoreticky ochotná vyzkoušet, ten lůj ale přenechám někomu jinýmu, třeba RoSa nebo Janulik03 , aby se ridžové hezky leskli :-D
RoSa o kečupu na rybí smrad už jsem párkrát četla. Jednou i byla odhodlaná zkusit, ale měli jenom kečup s příchutí : D Tohle je něco jiného.
Potrefenáhusa pes v loji.. to by se mu líbilo!
Zina jojo uši už letos byly.. a fakt jsou cítit jinak. Od té doby občas kontroluju, kapání nebyla oblíbená činnost.
Tak hlásím se s novým přírůstkem, ale ty černý kočky se vážně nedají vyfotit!![]()

monis Ňuňu![]()
Caturday je i v neděli

Je to ďábel ![]()
Potrefenáhusaboží fotka![]()
monis ❤️
Naše dvě nádhery. Briketa téměř po dvou letech pochopila, že je fajn s náma ležet na gauči. Doposud seděla na stole, koukala na mě a klimbala.

Prý je ještě pořád moc horko!

Zina krasavec ![]()
Včera jsem našla Cidovi krvavou bouličku na noze. Myslela jsem, že je to zase osina, ale není, takže budeme čekat na výsledky cytologie, držte palce.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje