Malvin Jj, my ji tam chceme zabudovat pelíšek a udělat jí tam takové teriotorium, i s ní být více na zahradě, ale až si u nás zvykne. Myslím, že ted by ještě mohla pláchnout někam do dáli.
Chlpáči a iné
Karjajasne, malá potřebuje čas. Kdy jděte k veterináři, aby pohlaví bylo zcela určeno?![]()
Malvin mám to v plánu na příští týden. Ale řekla bych, že kočka to bude, že to jsme snad s tou majitelkou poznaly!

Chodíme večer na procházku se psem ( před měsícem ji srazilo auto, má sešroubovanou nohu tak moc nesmí tak vždycky jen obejít blok a očmuchat rohy) a minulý týden se přidaly i čičiny![]()
Naše madam včera oslavila 16 narozeniny ![]()

Catherinne krásný věk. Hodně zdraví do dalších let :)
Catherinne všechno nejlepší a hlavně zdraví!
Catherinne takypřeju všechno nejlepší, je to fakt krásný věk ![]()
Catherinne všechno nej!![]()
Catherinnevšechno nej!![]()
Musím si povzdechnout.. přestal mi vonět pes ![]()
Teda né, že bych si myslela, že voní, ale když jsem si ho očichala tak mi voněl. Správně řečeno, začal smrdět jinak a nevím čím by to mohlo být..
uaa když kousne psa nakažený klíště, taky se mu kolem kousance udělá kolečko?? Mně asi picne, zalezlo Slunce, vylezly klíšťata a hned toto!
bublifuk Třeba to není napořád. Může jít o dočasnou změnu - něco mohl sežrat nebo můžeš najít nějaké svinstvo v kožichu, co není na první pohed vidět. A ve vlhku každej kožich smrdí.
No a taky si udělej test na COVID ![]()
Samantha že by byla chyba na přijímači? ![]()
Ono už to chvíli trva, za viníka jsem mělanasmrádlou vodu v rybníkách, ale ani opakovaná čistá voda nepomohla.
bublifuk my tohle máme po létě vždycky, jak se pes koupe v rybníkách a řece, normálně ho vykoupej v šampónu a mělo by se to vrátit do normálu
Zina jo v šamponu už byl (asi po třetí v životě), ale pal zas byly ty rybníky no.. Je fakt, že tolik vody jakoa letos ještě žádný rok neměl...
bublifuk prej je dobrý na neutralizaci pachů umýt psa rajčatovym protlakem (neochucenym) - mamka takhle kdysi vyčistila pudlici, která se vyválela v rybě... no rybě, byla to už hromada červů v rosolu, a smrděla i po několika šamponováních... ten protlak to nějak vstřebal nebo co... načteno bylo na internetech
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje