Chlpáči a iné
Zina držíme![]()
Jedna bedložroutka

Dnes byla naše kočka poprvé nějak víc venku, nedobrovolně, hodně nedobrovolně. Dcera to shrnula, že nemůže být venku, že drkotá zubama. Kočka, s kožichem.
Zina držím ![]()
Karja i zviratum s kozichem muze byt zima, ne?
KokoskaNo já ti nevím, že by kočce byla venku v září zima,že tam pět minut nevydrží:D. Aneb jak jsme z plné venkovního kotěte dokázali udělat během pár týdnu plně domácí...
Karja Tak ono je to sotva odrostlý kotě a je tam samo, ne? Takže možná ne po pěti minutách, ale jinak mu asi zima být může.
ZinaNení samo (bohužel pro něj, myslím, že by rádo bylo). Holky ho vzaly ven normálně za poledne sebou na terasu a leda tak chytlo paniku než zimu.
Tak další venkovní nácvik, nedopadl dobre. Kočka poté co zjisitila, že jsou zavřené dveře na terasu prostě vzala roha. Obepsala jsem všechny sousedy, obešla tady okolí, tak držte palce, asi je někde schovaná, budu doufat že se objeví.
Edit: Kočka nalezena. S komentářem souseda, já jsem vám to říkal, že s tou kočkou budou akorát problémy:D
Karja a ma uz ten svuj domecek, jak jsi psala?
Máme ji zatím jen doma, na spaní a na všechno a učíme ji na zahradu, když jsme tam my. ALe ona nám ted bohužel zase utekla, zalezla si do takové škvíry, kam jsme nedostali a ted nemáme šajnu, kde je... Tak snad je někde jen schovaná a nevydá se někam daleko.
Karja ciste venkovni pes. Ona ma proste zivotni styl lov krb a zradlo 
Karja Držim palce.
Karja snad se brzo najde. Slysela jsem, ze nekdy ty kocky teprv postupne prijdou na to, co je vsechno venku bezva. Ta vase je jeste malicka, asi bych to nelamala pres koleno.
Kokoska Sweet Potato Je doma. Ale jako očividně byla někde na spaciru a hlavně jsem ji našla úplnou náhodou. Hledala jsem ji, muž taky.. Ale pak najednou se dívám z okna a vidím, jak rychle zalézá zase do té škvíry. Takže dala nám dneska zabrat, ale očividně se aspoň na té zahradě naučila, kde je doma. Ale nebudeme ji ještě pouštět, z té škvíry jsem ji nemohla dostat ani já, ani na žrádlo, vůbec nechtěla ven. I jsem ji určitě volala kolem těch míst, kde byla a prostě nepřišla.
Kokoska Jo, hlavně my jsme si ji brali jako plně venkovní kotě(!!!) a dnes když byla venku tak vyšplhala do metru osmdesáti výšky francouzského okna, když se zkoušela dostat domu:D. Normálně jako fakt rovne vertikálně, po tom plastovým rámu.
Karja tak ta vase naopak prisla na to, ze bezva je to doma!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje