Potrefenáhusa no jo, Trnka
to je jedno veľké srdce.
Chlpáči a iné
Zina Ronýs je rozmazleneček, 13 let mu teď bylo, ten by nevydejchal ani sličnou fenku... teda líbila by se mu, ale tak po dvou tejdnech by se ptal, kdy už ta návštěva odjede ![]()
Naša ma z oboch strán za plotom psov. Obaja su mladosi, zo začiatku chodila za obomi "pokecať" zabehať si popri plote, teraz uz ich úpenlive volanie väčšinou ignoruje, raz za cas milostivo príde.
My teď máme v pribuzenstvu toto a toho já teda obhlížim hodně hladově ![]()
ale to už abysme si koupili autobus

Janulik03 Já jsem někde četla, že z ridgebacka se časem, i když se to zdá nemožné, z neřízené střely stane milovník pohodlí, gauče a tepla, za nás to teda potvrzuju. Mámin Bart, když mu bylo devět, ještě dva malé psíky na chvíli přijal, ale spíš je tam tak nějak ignoro-toleroval, a když mamka odešla, tak odešel za ní. Větší psy samce měl rád jen ty, co znal od štěněte, takže Terk měl dovoleno skoro vše, ale cizího dospělého většího psa kluka by ani nepustil do vrat. Belisu přijal, i když ji poznal jako dospělou, hlavně na ni koukal jak zkoprnělý, protože do té doby netušil, že se dělají psi větší než on, ale byla to fena, takže dobrý. Jinak jak píšeš, k dětem byl zlatý, normálně pod ním lezlo půlroční mimino a on maximálně opatnrě odešel, když měl toho dost, ke konci života byl hodně vázaný na mamku, a kdyby mohl hlasovat, určitě by tam žádného další psa nechtěl.
Potrefenáhusa S tím hodnocením Trnky souhlasím, i když před mladším štěnětem, který by ji mordovalo, by ji možná bylo třeba trochu bránit, ale celkově by byla asi ráda.
Zina potvrdzujem, z nuly na stotisíc v sekunde asi do 5 rokov. Je to teda všetko pravda, miluje pohodlie domova, krb a nas ![]()
Tiež je fixovana na mňa keď som doma je len pri mne, stačí gesto, alebo si len pomyslieť.
Jo a rozumie každému slovu čo si spolu povieme
Zina já tu možnost nemám, ale kdyby jo, tak k tomu mýmu moulovi si to neumím představit. On se fakt k jiným psům neumí chovat. Hlavně ti podobně velcí kluci jsou problém. Fenky lepší, ale asi by ji zas přád otravoval.
bublifuk Ani se štenetem myslíš, že by to neklaplo?
Janulik03 Nedávno jsem se o tom bavila s naší trenérkou, a říkala, že je to uměle vytvořená smečka a málokdy to klapne.
Potrefenáhusa choďáci jsou nejkrásnější ![]()
My jsme k devítileté feně zdědili desetiletého psa. Tak rok trvalo, než si zvykla (že chce pes taky podrbat, že kost je jeho) a pak spolu docela v klidu koexistovali. Umřeli letos na jaře, měsíc po sobě.
Zinase štěňatama je ok, i s malými psy. K těm si i lehne. Ale moc nevím jak by to vypadalo, až by se ze štěněte stal puberťák a nedejbože měl stejnou povahu. Ale jak jsem psala, druhý pes nepřipadá v úvahu.
Dost se mi líbí ty fotky z potkání flatů, ale fakt nechápu jak funguje, že se potká najednou víc cizích samců, jestli si fakt řeknou - čau kámo, půjdeme se spolu projít...
Zajímalo by mě,jak by fungoval ve skupině, ale zkoušet to nebudu.
Tak a dnes sme mali pekný pohon. Elzicka sa nemohla postaviť. Po konzultácii na pohotovosti , sme poslali najprv video následne syn išiel po lieky. Je to blbé, momentálne je na liekoch, už sa aj postavila, ale snažíme sa ju držať v kľude, nech si neublíži. Doktor uz volal, je fajn vidieť záujem a snahu. Dufam, ze sa jej uľaví ![]()
Oooch blbé obdobie teda ![]()

Janulik03 jejda
tak ať se jí brzo uleví, holčičce!
Ronýs minulej tejden taky nemohl vstát, blbě chodil, vystřelovala mu zadní noha... barbucha byla zrovna u toho a byla z toho trochu vyvalená... dala jsem mu flašku s teplou vodou na plotýnky, zabalila ho do deky, a druhej den už to bylo lepší... nějak blbě našlápnul asi...
hele kdyby to byly plotýnky a nelepšilo se to tím klidovým režimem, tak bych ti pak poradila epidurální aplikaci kortikoidů do bederní páteře (to jsem absolvovala se Sárou - předchozí RR)... a jestli jsou to klouby, tak ta Librela?
Janulik03 ach jo, taky mame doma dva stary pejsky, drzim Elze palce
RoSa no dr vravel o krcnej chrbtici a lirky zabrali. Prave sa vypýtala von a v ramci možnosti slušne sa prešla. Len par metrov, hned som ju vzala späť. Dakujem za radu, urcite sa v pondelok popytam.
Sa nam to tu nejako seri.....
Janulik03 píšou, že na krční páteř se to taky používá, Sára měla tu bederní špatnou... zkus to suchý teplo, nahřát deku na topení třeba... tak hlavně ať se to lepší!
Janulik03 drzim palce, at je Elzicce brzo lip! ![]()
Janulik03 drzim Elzicce palce, at se ji brzo ulevi!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje