Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Janulik03
20000 příspěvků moje polička 16. října 2024 10:19

Potrefenáhusa no jo, Trnka to je jedno veľké srdce.

Offline RoSa
10060 příspěvků moje polička 16. října 2024 10:21

Zina Ronýs je rozmazleneček, 13 let mu teď bylo, ten by nevydejchal ani sličnou fenku... teda líbila by se mu, ale tak po dvou tejdnech by se ptal, kdy už ta návštěva odjede

Offline Janulik03
20000 příspěvků moje polička 16. října 2024 10:24

RoSa

Naša ma z oboch strán za plotom psov. Obaja su mladosi, zo začiatku chodila za obomi "pokecať" zabehať si popri plote, teraz uz ich úpenlive volanie väčšinou ignoruje, raz za cas milostivo príde.

Online Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 16. října 2024 11:00

My teď máme v pribuzenstvu toto a toho já teda obhlížim hodně hladově

ale to už abysme si koupili autobus 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 16. října 2024 11:46

Janulik03 Já jsem někde četla, že z ridgebacka se časem, i když se to zdá nemožné, z neřízené střely stane milovník pohodlí, gauče a tepla, za nás to teda potvrzuju. Mámin Bart, když mu bylo devět, ještě dva malé psíky na chvíli přijal, ale spíš je tam tak nějak ignoro-toleroval, a když mamka odešla, tak odešel za ní. Větší psy samce měl rád jen ty, co znal od štěněte, takže Terk měl dovoleno skoro vše, ale cizího dospělého většího psa kluka by ani nepustil do vrat. Belisu přijal, i když ji poznal jako dospělou, hlavně na ni koukal jak zkoprnělý, protože do té doby netušil, že se dělají psi větší než on, ale byla to fena, takže dobrý. Jinak jak píšeš, k dětem byl zlatý, normálně pod ním lezlo půlroční mimino a on maximálně opatnrě odešel, když měl toho dost, ke konci života byl hodně vázaný na mamku, a kdyby mohl hlasovat, určitě by tam žádného další psa nechtěl.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 16. října 2024 11:48

Potrefenáhusa S tím hodnocením Trnky souhlasím, i když před mladším štěnětem, který by ji mordovalo, by ji možná bylo třeba trochu bránit, ale celkově by byla asi ráda.

Offline Janulik03
20000 příspěvků moje polička 16. října 2024 12:12

Zina potvrdzujem, z nuly na stotisíc v sekunde asi do 5 rokov. Je to teda  všetko pravda, miluje pohodlie domova, krb a nas

Tiež je fixovana na mňa keď som doma je len pri mne, stačí gesto, alebo si len pomyslieť.

Jo a rozumie každému slovu čo si spolu povieme

Online bublifuk
příspěvků moje polička 16. října 2024 12:35

Zina já tu možnost nemám, ale kdyby jo, tak k tomu mýmu moulovi si to neumím představit. On se fakt k jiným psům neumí chovat. Hlavně ti podobně velcí kluci jsou problém. Fenky lepší, ale asi by ji zas přád otravoval.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 16. října 2024 12:48

bublifuk Ani se štenetem myslíš, že by to neklaplo?

Online Marbuša
1398 příspěvků moje polička 16. října 2024 13:28

Janulik03 Nedávno jsem se o tom bavila s naší trenérkou, a říkala, že je to uměle vytvořená smečka a málokdy to klapne. 

Offline SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 16. října 2024 18:45

Potrefenáhusa choďáci jsou nejkrásnější

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 16. října 2024 20:04

My jsme k devítileté feně zdědili desetiletého psa. Tak rok trvalo, než si zvykla (že chce pes taky podrbat, že kost je jeho) a pak spolu docela v klidu koexistovali. Umřeli letos na jaře, měsíc po sobě.

Online bublifuk
příspěvků moje polička 18. října 2024 22:18

Zinase štěňatama je ok, i s malými psy. K těm si i lehne. Ale moc nevím jak by to vypadalo, až by se ze štěněte stal puberťák a nedejbože měl stejnou povahu. Ale jak jsem psala, druhý pes nepřipadá v úvahu. 

Dost se mi líbí ty fotky z potkání flatů, ale fakt nechápu jak funguje, že se potká najednou víc cizích samců, jestli si fakt řeknou - čau kámo, půjdeme se spolu projít... Zajímalo by mě,jak by fungoval ve skupině, ale zkoušet to nebudu.

Offline Janulik03
20000 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 14:17

Tak a dnes sme mali pekný pohon. Elzicka sa nemohla postaviť. Po konzultácii na pohotovosti , sme poslali najprv video následne syn išiel po lieky. Je to blbé, momentálne je na liekoch,  už sa aj postavila, ale snažíme sa ju držať v kľude, nech si neublíži. Doktor uz volal, je fajn vidieť záujem a snahu. Dufam, ze sa jej uľaví

Oooch blbé obdobie teda

Offline RoSa
10060 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 15:37

Janulik03 jejda tak ať se jí brzo uleví, holčičce!

Ronýs minulej tejden taky nemohl vstát, blbě chodil, vystřelovala mu zadní noha... barbucha byla zrovna u toho a byla z toho trochu vyvalená... dala jsem mu flašku s teplou vodou na plotýnky, zabalila ho do deky, a druhej den už to bylo lepší... nějak blbě našlápnul asi...

hele kdyby to byly plotýnky a nelepšilo se to tím klidovým režimem, tak bych ti pak poradila epidurální aplikaci kortikoidů do bederní páteře (to jsem absolvovala se Sárou - předchozí RR)... a jestli jsou to klouby, tak ta Librela?

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 15:41

Janulik03 ach jo, taky mame doma dva stary pejsky, drzim Elze palce

Offline Janulik03
20000 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 16:16

RoSa no dr vravel o krcnej chrbtici a lirky zabrali. Prave sa vypýtala von a v ramci možnosti slušne sa prešla. Len par metrov, hned som ju vzala späť. Dakujem za radu, urcite sa v pondelok popytam.

Sa nam to tu nejako seri.....

Offline RoSa
10060 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 16:49

Janulik03 píšou, že na krční páteř se to taky používá, Sára měla tu bederní špatnou... zkus to suchý teplo, nahřát deku na topení třeba... tak hlavně ať se to lepší!

Online Friga
2044 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 17:09

Janulik03 drzim palce, at je Elzicce brzo lip!

Online Kokoska
34404 příspěvků moje polička 02. listopadu 2024 17:44

Janulik03 drzim Elzicce palce, at se ji brzo ulevi!