Uz je to oveľa lepšie, teplo, oddych, lieky, kopa lásky. Malá ju stále kontroluje ![]()
Ďakujeme za podporu

Uz je to oveľa lepšie, teplo, oddych, lieky, kopa lásky. Malá ju stále kontroluje ![]()
Ďakujeme za podporu

No jo, dyk se chudák i do těch schodů tak plazil... ještě štěstí že to nebylo nic horšího, kdyby nemoh vůbec vstát tak to abys ho venčila v koupelně
Ale někdy to teplo fakt stačí, zaplaťpámbu.
Janulik03 ať je jenom dobře. Musí to být hrozný, když to zvíře neumí říct co jak ho trápí.
Janulik03 chudinka malá, snad už bude dobře ![]()
Janulik03 přeju Elzičce uzdravení a dny bez bolesti ![]()
U nás se sleduje Stardence...
Janulik03 ja bych jeste poradila psi fyzioterapii, az pomine ta akutni faze, my chodime do paradogz v rosicich u brna, ale urcite jich existuje vic
Janulik03 co Elzička
, jak jí je dneska?
RoSa uplne sa zdá v pohode ![]()
Udržať ju v kľude je problém. Asi sa jej hodne uľavilo, uz si pomaly zvyká aj na nove misky v stojane, aby to mala vyššie. Vet volal, mal radosť ze je to lepšie, zajtra idem po lieky na pokračovanie. Von len na rýchle vyvencenie na dvor, našťastie vieme ísť von uplne mimo schodov.
Ronysek je dúfam tiež v pohode?
Janulik03 tak to ráda slyším!
Ronýsek to měl jen to odpoledne/večer, druhý den už byl v pohodě! on se totiž rozeběhnul po schodech ke známému, a já ho trochu zabrzdila vodítkem - tak asi fakt blbej došlap, eště na těch schodech... no blbá jsem ![]()
RoSa no my mame voditko aj remence úplný zákaz, tak len na dvor a nebehat. No len nech su ešte dlho fit ![]()
Janulik03 A ví se tedy, co Elzičce bylo? Přeji jí i Ronýskovi, ať je dobře! Naše Minnie nedávno během nácviku otočky přestala, pomalu zacouvala do pelechu a jen ležela a nechtěla ani jíst (ANI JÍST!!!). To byly takový nervy, a druhý den byla v pohodě. Tak prostě nevím, jestli si s něčím hnula a samo se to spravilo, ale já to strašně těžce nesu, že to zvířátko neumí říct, co mu je...
Marbuša zda sa že si namohla krčnú chrbticu.
Lieky zabrali, ešte berie proti zápalu a ak to bude v pohode, tak uz žiadne namáhavé veci, je to to stará dáma, oceni viac kľudu. ![]()
Idem z veteriny, ukludnili ma.
Janulik03 at je uz jen dobre ![]()
Elzicka všetkým dakuje ![]()
Užívame teplé lúče obe. 
Janulik03 Tak to je super. Ne, že je starší dáma, ale že tě uklidnili ![]()
Janulik03 supr, že to tak dobře dopadlo!
hele, to asi končíte s obojkama a přejdete na kšíry, co?
RoSa my sme mali ksiry uz zopar rokov

Žádné jsem si neodnesla.
Nebylo mi dovoleno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.