![]()
co chlup, to skvost! Musi bejt na svůj kožíšek pořádně opatrnej!
moora To dělá naše kočka taky, ona navíc jak má ty světlý zadní nohy, plus jí to trochu klouže po naší podlaze, tak běží hrozně vtipně, tak vypadá jak skákající zajíc v poli, jakmile slyší cizí hlas či zaklepání. O víkendu někdo zaklepal na dveře, z plného spánku v posteli byla do pul vteřiny ve skříni jedním skokem.
Ona taky kočička chudák, co má dělat, když byla tuhle u sousedu na zahradě, dcera si tam pro ní došla, prolezla nějakou dírou v plotě, že jako u Jirky na zahradě nemá co dělat. Ta představa, že je soused na terase a dcera si tam vykračuje přes jejich zahradu s kočkou v ruce....
Mladší kocour má taky schovku vysoko ve skříni. Musela jsem mu ten prostor obětovat a je to jeho políčka. Každý domovní zvonek je tam schovaný. Starší kocour je vítací typ a návštěvy i kurýry vitá.

Malvin ty máš krásne tapety.
Samozrejme aj kočky ![]()
Janulik03děkuji. Tapetu i po letech miluji. Jsou to květy od van Gogha, akorát na růžovém pozadí oproti originálu.
Kocouři jsou skvělí. 

tak moc to bolí ![]()
Moje milovaná Ebbinko, dnes se z tebe stala hvězdička na nebi, nebo spinkáš na teplém, hřejivém obláčku, já nevím, ale budu koukat nahoru a myslet na tebe ❤️ byla jsi tady s námi 16 let a stejně je to málo, budeš nám všem moc chybět.
Miluju tě a budu doufat, že se jednou za duhovým mostem spolu zase setkáme.
Catherinne je mi to moc líto ![]()
Catherinne ach , urobili ste všetko ![]()
Catherinne To je mi lito. Ale mela se u vas skvěle, udělali jste pro ni maximum
Catherinne je mi to moc líto ![]()
Catherinne
mela se u vas skvele
Catherinne ach jo
to je mi moc líto
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.