Potrefenáhusa pro koho si Peklo šlo? Výborná fotka ![]()
Chlpáči a iné
andulka01 pro nás, je to kočka vyprovázecí a vítací

andulka01 no přece pro Dorotu Máchalovou
skvělá fotka!
Potrefenáhusa taky máme doma něco podobnýho...

Maureen Ježiš ňuňu
Potrefenáhusa jj, já tomu říkám takové fejkové plemeno jako ta naše:D:D
Do vtipů to nedávám, protože to není vtip !

Samantha My si povídáme i s kompostem... Takže nepřekvapuje, s kočkama mluvím furt, možná si sousedí myslí, že jsem magor. Ale asi je mi to fuk.
Potrefenáhusa je to kocour...a jen pro info-se zvířátkama mluvím...čičiny zdravím:...no achoooooj![]()
mluvit na kocky je uplne normalni-pry je divny, kdyz zacnou odpovidat. no tak u nas ten chytrejsi uz ahoj umi
sice spis "mňahoj" ale realne, skutecne odpovida:-))
Potrefenáhusa ja teda nevim, ale jasne vidim kartouzskou nebo ruskou modrou smrnclou s mourkem. Ta je alespon z pulky znackova
ale vazne neslechtena kocka domaci nemiva bezne jednolity sedy kozich, ne?
monis ona je určitě přikřížena nějakou modrou, ale chytla z toho jenom ten dokonalej plysovej kožich, všechny jiny tvary ma uplne obyc. Ona na fotce trochu do ty kartouzsky kocky vypada, foťák ji dela ten pichlavej divokej pohled, kterej podle me nema a je teda taky spis mensi
viktorka_od splavu nase kočky taky odpovídaj a samy od sebe prvni zdravej, kdyz prijdou venku
ja mela i mluvícího psa, nechapu, proč o tom furt nekdo pochybuje!
Potrefenáhusa Podle mě je divnej, kdo na svoje zvířata nemluví. A jo, taky odpovídají
To je ale super macík! ![]()
ja mela i mluvícího psa, nechapu, proč o tom furt nekdo pochybuje!
Od tý doby, co jsem poprvé zahlídla tohohle buldočka, o tom teda nepochybuju. Ten žvaní furt ![]()
Je, westík od mladých taky mluvil! Ne sice tak moc a bral to jako víc hrdelně, ale mluvil a dcera to uměla perfektně napodobit, takže spolu mohli i konverzovat ![]()
Na zvířátka samozřejmě mluvím, ale jinak jsem si do nedávna myslela, že samomluvy nevedu. Až do chvíle, kdy jsem doma i na zahradě při práci začala nosit sluchátka. A ta se vždycky ztiší, když promluvím. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje