Jdu se podělit ostatrost, CId má zas nějaký problém s tlapkou, to je fakt každý rok aspoň jednou něco, někdy i dvakrát.
Tentokrát to byla malá bulka, kterou rozlízal do krve a zanesl si tam infekci, tak na to dostal atb a 14 dní jsme čistili, převazovali, a dávali na doma ponožku a ne ven botu. Po 14 dnech už byla rána krásně zhojená a na ní růžová kůže, dávali jsme ale pořád fusku, protože tomu stále věnoval pozornost (doktorka usoudila, že asi kvůli tomu, že jak se to hojí, tak to svědí).
Teď v pondělí si tu ponožku nepozorovaně sundal a to stejné už zhojené místo zase rozlízal do krve. Takže má druhá antibiotika a na té ráně višňovou mast, aby, pokud tam má něco vraženého, to vylezlo, když se to nestane, tak to budou muset odstranit chirurgicky. Problém je, že to "to" je nejasné, co je (vypadá to jak zbytnělé místo, vet zmínil granulom), a že je to na blbém místě, kde se to bude problematicky hojit, ani kůže, která by se překryla přes tu odstraněnou část, není nazbyt.
Tak držte palce, ať je to jen nějaká osina, trn, nebo tříska a vyleze to samo.
Chlpáči a iné
Zina tak ať vám to brzo úspěšně skončí!
My jsme se před chvílí vrátili z kliniky, vypadá to na chronickou bronchitidu... na plicích ani na srdci žádnej vážnej nález, vše úměrné věku, ufff!
hraniční CRP... dostal nějakou injekci na posílení imunity, po 2 dnech máme dorazit na druhou... jo a sbírat 3 dny hovna, chtějí vyloučit plicního červa...
Hlavně jsem ráda za ty plíce, že tam není nádor nebo tak, ta bronchitida je u 13,5letýho kuřáka tak nějak pochopitelná ![]()
RoSa přiznám se, že mě taky napadlo, že by to mohlo být něoc horšího, tak jsme si oddechla s tebou, bronchitida je v jeho věku skvělá diagnóza
RoSa takže lepší prípad. To posilnenie imunity sme dávali aj my, úplne ožila.![]()
Zina drzim palce, at je to nejaka zatrachtila osina
RoSa takže lepší prípad. To posilnenie imunity sme dávali aj my, úplne ožila.
A to jste si vyžádali nebo měla nějakej aktuální problém jako Ronýs od RoSa ?
Poppy bude zítra 11... a je čím dál "línější", pomalejší, víc spí (jestli je to vůbec možný) - jako na buldočka věk dobrej, a žádnej zdravotní problém nemá
ale přece jen se roztřeseme vždycky, jakmile si jen vzdychne. Dneska přišel milostpán zvenku zasmušilej, že byli jen půl hodiny a že se Poppy ani neválela ve špíně což je její oblíbená činnost, a teď s ní sedí u tv a myslím že ani neví jakej program má zapnutej - nespouští z ní oči, což čokl kvituje mocným spokojeným chrápáním ![]()
Tak uvažuju, jestli by ji taky nějakej ten vitamín kapku nevoživil, potažmo i milostpána ![]()
barbucha ta injekce na posílení imunity se jmenuje Zylexis, jedna dávka stojí cca 700,- (zatim dostal dvě)... ptala jsem se, jestli existuje něco, co bych mu mohla na tu imunitu dávat doma, a prej Imunoglukan, tak jsem tam na recepci koupila hned 250ml... (a můžeš to dávat i milostpánovi - jestli teda nemá transplantovaný orgán!)
Janulik03 co vy jste měli za injekci?
a potvrzuju, že to funguje, Ronýs úplně ožil (taky jak se mu ulevilo od toho kašlání asi), poskakuje tady po bytě, háže do vzduchu hračkama... zase jako dřív! ![]()
Zkusim ten Imunoglukan (milostpánovi ho dávat nebudu - aby nevožil až moc
), aspoň ji nebudu muset tahat na veterinu... no uvidíme.
RoSa a ten imunoglukan zvládne? Ja ho kupuju dětem a je dost kyselej
Potrefenáhusa dostala jsem k tomu inj.stříkačku, jakože prej stříknout do krku... no to by si určitě nenechal, takže to dostává stříknutý do granulí + mu to zatraktivním natrhaným plátkem šunky... zatim (od včerejška 2x) to dycky vylízal! musim to ochutnat, mně to připadalo bez barvy-chuti-zápachu...
RoSa našim dětem to taky nevadí, kupodivu
Rikaj to i američtí vědci, ze jsou velmi vzácní

Tak tohle mě dnes ráno dostalo ![]()

Rikaj to i američtí vědci, ze jsou velmi vzácní
To jsem ani nevěděla ![]()

Navíc Saga už přispěla dalšíma!

barbucha ježiš proč už neni kastrovaná? ![]()
Poppy má dnes narozeniny!!

barbucha všecko nejlepší! kolik že jí je, krát sedm? 77?
edit: a koukám nóbl rodinka, pes žere z cibuláku! ![]()
Jo, 11 krát sedm asi... cibulák neřeš, já jí to pak přendala do misky, i bez tý svíčky
Hele luxusní čistohovězí konzerva, losos v aspiku a její oblíbený sušenky... vdechla to za 30 vteřin.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje