Chlpáči a iné
Catherinne Bolest je daň za lásku
řekl před časem v podobné situaci jeden moudrý člověk a mně se to zdá čím dál víc výstižné.
Catherinne to je mi strašně líto, vypadalo to poslední dobou celkem nadějně? Ale už ji nic nebolí a netrápí a měla u vás krásný život. Jak to snáší Adinka, že je najednou sama?
Moc vám všem děkuji
Catherinne to je mi moc líto ![]()
Catherinne chjo...
ty zvířátka jsou tu na moc krátký čas... ![]()
Catherinne to je mi líto ![]()
měla se u vás jako princezna a věnovali jste jí obrovskou péči v nemoci, jste skvělí
Catherinne takovou péči kolikrát nemá ani člověk![]()
To mě mrzí, každá taková dušička nám bude chybět ![]()
Catherinne ach...je mi to moc líto![]()
Moc děkuji i ostatním...
...doma je strašně smutno, jasně, je tam Adinka, ale...je to jiný...
Adinka celý den spí, je na patře v posteli, přijde se akorát 2x za den najíst, jinak o ní vůbec nevíme. Zatímco Ebby už lehávala jen na gauči, vždycky zareagovala když si k ní člověk sedl, chtěla mazlit, vrněla, nastavovala bříško...a těma tabletkama, inzulínem, kontrolováním, péčí...byl to poslední rok a půl, následně čtyři měsíce po srdečním kolapsu tak strašně intenzivní vztah a ona byla tak strašně trpělivá a hodná...čaato jsem si přes den vytvářela hodinku volno a jela ji na otočku zkontrolovat...bylo to strašně moc náročné a to i pro ni, ale stejně strašně moc mi chybí.
Adince taky chybí, je smutná, musí jí to jejich věčné tulení a spaní v klubíčku moc chybět.

V dubnu mi odešla moje kočička Amálka, minulý rok jí bylo 21 let. Kus mého života. Kéž by mohly být s námi déle.
black cat no právě, krásný kus života ![]()
Jako z tohohle je mi na blití.
Na FB je k tomu mraky materiálu včetně zveřejnění těch recepčních (jedna prováděla, druhá natáčela), úděsný fotky a vůbec recenze na celou tu veterinu... je to ještě ke všemu kousek od nás, málem bych tam bejvala někdy zašla (naštěstí jsem zvolila jinou) ![]()
Jako co to je?! Co je to za stvůry tady?!
RoSa mně u toho Desenského pořadu zaujalo, že paní moderátorka neslyšela, že by se na psa použil povel stůj ![]()
Mě by dost lákalo, jet na tu sobotu. Ale jednak bych byla ten, co se hrozně stydí a je mi jasné, že pes by na mě házel bobek a řekl by mi, že u mě rozhoduje pes. No a ten malej zrádce by mu lehl k nohám a zapomněl, že existuju.
Věřím, že to s těmi psy fakt umí, hlavně s těmi velkými. I když všechny postupy asi nejsou aplikovatelné na všechny psy.
Přiznávám, že jsem spis tým František Šusta
PotrefenáhusaSusta![]()
Potrefenáhusa jo, já taky. Z toho co jsem zatím četla-viděla-slyšela je mi nejbližší. Styděla jsem se i před ním :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje