Friga má Friga něco z portugaláka? Měla jsem teď čest s jednou mladou fenou a to teda je šídlo ![]()
a přidávám tady naši spící madam ![]()

Friga má Friga něco z portugaláka? Měla jsem teď čest s jednou mladou fenou a to teda je šídlo ![]()
a přidávám tady naši spící madam ![]()

Fakt? Mně připomíná jedno plemeno, na který si ale zaboha nikdy nedokážu vzpomenout...
barbucha stájový pinč - favorit Jaroslava Haška ... ?
RoSa teds na to kapla!![]()
Na fotkách ten rozdíl ale neni vidět, když nejsou vedle sebe
A co je to teda za značku?
barbucha border teriér
tady byla ještě mrňavá, ale buldoček jen o málo starší ![]()

Zu borderteriera měl můj extchan. Byl myslivec, koupil si ji do lesa a tak a při prvních závodech se při střílení strachy po. Byla prostě lekavá, tak ji pak měli jako gaučáka ![]()
Zina držím palce. Snad už je to dobrý!
Friga Tak je to můj oblíbenej pes, tak jí to odpustím :-).
můj taky...strašně se mi libi
Ja se koní docela bojím, tak tohle mam za to

Potrefenáhusa za mě je kůň taky strašlivé zvíře. Já bych teda nedala ani dítě v kombinaci se psem kvůli blbým zkušenostem s pokousáním v širší rodině. Ale tvoje holky mají skvělé zážitky!
Archivářka tady leonek to spíš sráží jak kuželky, je dost vyžranej, má 90 kilo. Vic hrozí to oblízání, nase deti se ho spis trochu štítěj než bojej
Ale jinak dite a pes, to furt hlídáš, no
Potrefenáhusa to jsou boží fotky!![]()
Potrefenáhusa příbuzní moc nehlídali, chlapeček pokousanej v obličeji a psa (byl to nějakej ohař) si okamžitě sami zastřelili (myslivci).
Ale už je to dávno, chlapečkovi je přes 30 a jizvu má ve fousech.
Archivářka to zní strašně :-(
jinak ten leonberger je velkej klidnej spolecenskej pes, jen je teda dost neprakticky obrovskej a chlupatej, jinak je to skvelej pes
(Trnečka je Trnečka, proti ty neni výtka, az na ty občasný srní nohy, co tu před chvíli proběhly, ale vekem se to dost usadilo)
My teda byli na návštěvě u jiných příbuzných, takže jsme nechali Trnku u leona na hlídání, a tam maj jack russella (na fotce vidět špička ocasku) a tam jsem teda jak ostříž, protože ten by se s detma asi tolik nemazal jako leonek

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.