stes prej 90, je trochu vyžranej
babičce fotky neukažem :-)
stes prej 90, je trochu vyžranej
babičce fotky neukažem :-)
Potrefenáhusa ten konik
. Leonek je velky fesak, ale 90kg je silene moc. Nas fundlak je mokry jak vyzla, ale je strasne dlouhy, takze pro pater jen dobre. U nas asi lidi taky krouti ocima, jak mame ty 4 psy. Ale syn si vzdycky vezme treba koste a cestou ven na zahradu se probije. My mame taky smecku pitomcu, jedina ostrejsi je kopovka a s tou vyrustal ![]()
bohuzel nemam aktualni, ten velky cerny se strasne spatne foti

Jos mne už přijde docela vyžranej, má takový ty záda jak stůl, ale ono těžko říct, co je pod těma chlupama, taky ma strasnej kožich
Pinot Noir tak oni nejsou spolu nikdy sami. A rozhodne jsem se nikdy nebala kousnuti, to fakt nehrozilo. Ale stejne jako leoni jsou nf hrozne neohrabani. Takze porazeni hrozilo a hrozi, on kolikrat i sam zakopne nebo uklouzne. Nebo porazi jineho psa, odnese na zadech stul...No a synovi bude pet, uz ma rozum a nestane se, ze by do psa treba pichnul klackem a tomuhle teleti jinak neublizis, ten si ani nevsimne ze mu slapnes na nohu apod.
Potrefenáhusa takovou tu plosinu? Jak ho vazi, u veterinare? Nas tam nevlezl uz dlouho. Anposledy v pul toce a to mel 50kg. Ted muze mit tak 65-75, mozna i min, je hubeny. Letos vypada ale priserne, nezvladla jsem s brichem upravu srsti a tak pes vypada jako ty skotske kravy, highlanderi, kdyz presrstuji. Opadavaji z nej misty cary kozichu
. Zvladla jsem jen naprsenku a jednu zadni nohu, to jsou nekdy desitky hodin cesani, foukani a strihani. Vsichni praci v okoli maji jeho chlupy v hnizdech ![]()
Jos hele nevim...oni maj ty leonbergery celej život, uz maj kolikatyho, mivali jich i vic naraz, ale uz to přestává bejt podle me rozumný, kdyby upadnul nebo nevyskočil do auta, tak uz ho nikdo nezvedne, ale zas je fakt, ze jako společník do domu s velkým pozemkem je to ideální pes
Friga vcera oslavila 12. narozeniny! 
Friga všecko nejlepší!!! a krásná chaloupka!
RoSa diky! ![]()
Zina ja jsem s jedním nwf skoro vyrustala a na ohnani se, kdy me vzal zubem po hlave doslo asi metr jeho od majitelu. Vzdycky byl uplne v pohode a potom doslo k situaci, kdy mel pocit, ze si prede mnou musi neco branit a uz se nehezky ohnal (nic jsem mu nebrala, jen sedela, na miste, kde se mu to nelibilo).
Jos odnaseni stolu taky pamatuju, to byla klasika donesl se cerstve zality turek na zahradni stul a pes musel zakonite hned pryc i se stolem![]()
Jos ta posledni fotka je kouzelna![]()
monis mne se to samy stalo s leonem, leta jsem ke kamaradum jezdila a ke stari leona se mu to nejak posunulo ... a pak uz ho pred navstevami (nejen mymi) zavirali
tim samozrejme nechci nijak strasit, ale proste mimino ma mekkou hlavu a pes silny stisk a kun velky kopyta (samozrejme nic nemusi byt chtene, ale proste...)
Ja uz jenom jako Vzdycky poprosím, abyste me citovaly bez fotek, případně je z citaci smazaly
Pro odlehčení jeden Goliášek a pokus o zkrácení záclon

Friga Minnie v sobotu 3 roky.
Marbuša
maji narozeniny v krasnou rocni dobu
Potrefenáhusa krásné fotky ![]()
Magráta diky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.