Co dáváte kočkám za pipetu proti klíštatum? Blechy mě ani moc netrápí, protože ona se s jinýma kočkama nevídá a i tady v okolí jsou takoví spíš navoněný gaučáci, žádná hospodářská zvířata. Do obojku se mi moc nechce, aby s tim někde neuvízla a ted jsem jí dávala ten Fyrstprysk (a i mám nakoupeno do zásoby....), ale pár klíštat už měla, ale fakt asi 3-4. Tak nevím, jestli je to málo učinné, nebo i přes každou pipetu se stane, že občas něco donesou.
Chlpáči a iné
Karja bravecto (ale není to pipeta). Funguje, i když tedy klíšťata po něm lezou, ale nezakousnou se
Karja https://www.drmax.cz/frontline-combo-spot-on-cat-0-5-ml-3-pipety
musi to byt ta zelena "combo" ale bacha, plati co je v popisu, proti klistatum jen 14 dni. upozornoval me i veterinar, kdyz jsem brblala ze to nefunguje. takze jsem pak davala ten obojek co chapu ze nechces. tablety pro kocky jeste nebyly tehdy, ale kdyz to do ni dostanes tak super. akorat by se mi nelibilo ze je nosi domu
Magráta
viktorka_od splavu Magráta No ty klíštata domu taky uplně nechci. Já jsem už asi dvakrát klíště doma chytla na sobě, akorát to dotáhl sambo a ne kočka. Naše předchozí kočka měla obojek a klíštata jsme tahali minimálně a to jako prolezla kde co, věčně na zarostlé louce, tadyta navštěvuje přesně tři pečlivě udržované zahrady:D. Mně na ten obojek přijde ještě taková drobná, ale možná změnim názor;)
Magráta u psa Bravecto funguje tak, že když se klíště zakousne tak chcípne a odpadne. Myslíš, že u koček je to jiné?
bublifuk chcipne a neodpadne
Před nedávnem jsme se museli rozloučit s naším milovanym pejskem.
Hrozný to bylo, znáte to tu asi všichni.
Včera jsme si přivezli nového člena rodiny. Utulkar, značka vořísek a je naprosto boží. Ono to prostě bez psa nejde.![]()
Raduza nejde! ![]()
![]()
![]()
Raduza tak ať je vám spolu dobře! kolik mu je?
Potrefenáhusa ne, to prázdno je nesnesitelný...
RoSa děkuju, budou mu tři. Majitel ho odložil do útulku, protože se stěhoval, no... takovej skvelej pes. To nepochopis.
Raduza
To je parádní pesan, jak se jmenuje? Byla to láska na první pohled nebo jste vybírali dlouho?
Raduza nejde, opravdu ne ![]()
a teď ze mě mluví čerstvá zkušenost, bohužel nevím, co se vlastně stalo, takže ta nejistota je strašná a já od včera brečím a brečím :-(
Raduza některý lidi mají ten vztah ke psům takovej praktickej, já se na to nedokážu moc vyladit, prostě hodí se/nehodí do aktuální životní situace. Já se na to nedokážu vyladit, pro nás je to fakt člen rodiny se vším všudy; Cid byl jeden z důvodů, proč jsme nedávno zamítli přesun do zahraničí do hodně teplý oblasti, kde by mu fakt nebylo dobře. A nepejskaři na nás teda dost koukali.
Každopádně věřím, že jestli byl u takovýho člověka, tak u vás mu bude stoprocentně líp, takže to dopadlo, jak mělo.
Před nedávnem jsme se museli rozloučit s naším milovanym pejskem.
Hrozný to bylo, znáte to tu asi všichni.
Včera jsme si přivezli nového člena rodiny. Utulkar, značka vořísek a je naprosto boží. Ono to prostě bez psa nejde.
díky za něj
nekupujte- adoptujte ![]()
Raduza tak budete hádam všetci spokojní, vyzerá krásne ![]()
Magráta to je mi strašně moc líto, drž se ![]()
Marbuša jmenuje se Andy. Takhle, v sobotu večer jsem byla sama doma a fakt mi bylo smutno. Tak jsem začala hledat, pejsků v útulcích je bohužel strašně moc. Čekala jsem jestli u nějakého přijde ten moment, prostě pocit, že to je on. A přišel u Andíka. Tak jsem ještě večer kontaktovala zprávou paní z útulku a v neděli jsme vyrazili. Úplně jednoduchý to ze začátku nebylo. Nechtěl se mnou jít na procházku, nakonec jsem ho ukecala s pomocí masíčka. A za chvíli už se mazlil. Dvakrát jsme zmokli a pak odjeli domů. Teď mi tu chrní v kanclu. ![]()
Zina ano, já v případě jakýchkoli rozhodnutí vždycky beru v úvahu co pes. Neodstěhovala bych se, pokud by nemohl se mnou, ať by mě to stálo cokoliv.
Raduza je boží ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje