Ja se koní docela bojím, tak tohle mam za to
Tvl! Jsem teda starej Herodes, ale tohle bych nedala. Už jen proto, že dítě s ukousnutou hlavou se blbě češe ![]()
Ja se koní docela bojím, tak tohle mam za to
Tvl! Jsem teda starej Herodes, ale tohle bych nedala. Už jen proto, že dítě s ukousnutou hlavou se blbě češe ![]()
barbucha od leonka spis mejes smradlavý oslintany vlasy
Potrefenáhusa to je bohovska fotka, ale tiež by som bola na pozore. Malá má krásne vlásky ![]()
Janulik03 dekuju, ale nechce se česat, tak jen občas.
nejvic nahnáno jsem měla, kdyz jsme tam byli s novorozencem a všichni se přišli zvědavě podivat do kočárku, to měli tenkrát ty koně ještě čtyři a maj tam ty koně úplně navolno, ze chodej kam chtej...no, ty čtyři shirský koně nahrnuty kolem kočáru, to bylo fakt na hnědý kalhoty a všichni okolo se tvářili, že naprostá pohoda
Fuj.
Ale stejně, je to jen pes, do hlavy jim nevidíme... furt by mi vadil míň ten russel co prokousne nanejvejš prst, než tohle obří tele.
Potrefenáhusa fuuu, verím
barbucha ony s nim nejsou nikdy o samotě, navrch je pro ně úplně nezajímavej, spíš se ho stitej, jak dost často dostanou jazykem přes půl hlavy
Tyjo, fakt se víc nebojíte toho obřího koně? ![]()
Bála bych se i toho koně. Třeba je klidnej, ale stoupnout dítku omylem na nohu, má ji na maděru. Navíc třeba zafrká, vyplaší toho psa... ten s v leknutí ožene...
barbucha no hele ja to tady nechci obhajovat, je to proste maly dite a obri pes a obezřetnost je zcela na miste, ale leona fakt nevyplaší zafrkani koně. Kun je uz hodně starej, hodne klidnej a hodne pomalej, ale samozrejme dáváme na ten pohyb okolo pozor. Ono je i na ty fotce dost lidi okolo, jen nejsou v záběru
Potrefenáhusa s tim Imunoglukanem jsi měla pravdu: po 2 dnech začal Ronýs stávkovat a ty granule s tim už nechce... musim mu je zalejvat hovězim vývarem, posypat kousky masíčka a tak... šunkáč do granulí už nezabírá...
Potrefenáhusa Já taky víc koně, že ji třeba kopne. Máme v rodině bernardýna a z něho mám uplně stejné pocity jako ty.
Potrefenáhusa taky bych se asi, když už, bála spíš nechtěnýho šlápnutí od koně, jak s nima nemám zkušenost, leon mě jako důvod k obavě vůbec nenapadnul. Já nejvíc hlídám, když je těch psů hodně okolo, a je taková ta vzrušená atmosféra, že se jde ven nebo si jeden chce hrát a doráží, to bu´d ukázním, nebo se z toho s dítětem stáhnu
barbucha mimochodem třeba Jos má taky veliký ty nwf a provozuje je s malým dítětem, a nenapadne vás, že by došlo a kousání hlavy
Ohbajovat to nemusíš, já se podivila jen za sebe, že bych do toho nešla. My báby jsme už asi úzkostlivější ![]()
Oukej, velkej pes... ale tady vidim dva velký psy a k tomu velkýho koně kolem malýho trpaslíka, to je pro mě kapku rozdíl než domácnost s jedním velkým psem (patrně zvyklým na dítě od narození). Právě že ta vzrušená atmosféra tam může vzniknout lehce.
No nic holky, každej ať se zařídí podle svýho ![]()
Kdyby to nebyla zvěř domácí, tak tam malá vypadá jako Mauglí skoro ![]()
barbucha mimochodem třeba Jos má taky veliký ty nwf a provozuje je s malým dítětem, a nenapadne vás, že by došlo a kousání hlavy
Mě teda jo.
ja se teda koni nebojim vubec, ale samozrejme jsem zvykla se kolem nich pohybovat obezretne. oni blbe vidi a tak nejak pocitaji ze vsecko uhne
na svoje deti jsem taky byla opatrna.
Pinot Noir ty jo, zrovna vy jste velký psy měli, to mě dost překvapuje.
barbucha my to asi čteme každá jinak tu fotku - já vidím klidnýho koně, leona, kterýho jen tak nic z míry nevyvede, a skorolabíka znám, tak vím, že by na něm šlo dříví štípat.
Jinak sama jsem byla v situaci, kdy jsme si domů přivezli ještě pozemní roční dítě, co mělo 8 kilo, k velkýmu psovi, který měl přesně nula zkušeností s takhle malým lidským vzorkem. Ale znám ho natolik, že jedinej můj strach byl, že do něj z nepozornosti nacouvá, dá se předpokládat, že i Potrefenáhusa husa zná všechny aktéry natolik, aby tahle fotka mohla vzniknout.
Zinaprávě proto, že jsme velké psy měli. Nevím, podle mě i u vlastního psa, o kterém víš, že je mimořádně klidný a trpělivý, musíš být v kombinaci s dětmi pořád ve střehu.
Potrefenáhusa ta fotka je parádní...kolik váží Leon, je úžasnej...jinak pocitově je takový jakože ťuťu,ale na druhou stranu mě taky trochu jímá strach. Ale přesně,jsem bazliva babka. Škoda že tam není Goliáš a spol.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.