Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Karja
44194 příspěvků moje polička 06. července 2025 22:41

Catherinne To jsem zvědavá, kam se toto přátelství jednou dostane;-)

Offline Karja
44194 příspěvků moje polička 06. července 2025 22:45

Jinak náš micínek je velmi šikovnej, samba ve tři ráno probudilo pískání myšky, kterou mu donesl do loznice:D. A pak ji musel jít vyhodit do popelnice, protože kočka si s ní pohrala, ale nepostarala se komplet..Takže jo, je to blbý, asi budu mít myš zálezlou jednou někde za skříní či za pračkou, ale stejně mě to pobavilo. 

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 07. července 2025 00:00

Karja jakože by to Áďa zakousla? To asi ne, to je truhlík, sedí, kouká...

Online Raduza
příspěvků moje polička 07. července 2025 07:44

Catherinne

Ten je

Když jsme měli křečka, pes mu taky neublížil, jen koukal. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 07. července 2025 09:06

bublifuk Ty jo, díky, že sis na nás vzpomněla. Psí tlapa nakonec byla na dvoje antibitoika, po těch prvních si tu už úplně zhojenou tlapu zase rozlízal do krve, takže jsme jeli druhý kolo, tentokrát s antibiotiky na další cca 3 týdny. Testy nic neodhalily, myslím žádný blbý buňky, jen to má na tom místě takový trochu tvrdší, tak snad už mu tam nic vadit nebude.

Offline Karja
44194 příspěvků moje polička 07. července 2025 14:06

Catherinne Tak snad má nějaké pudy, nebo si s tím bude chtít hrát, ony to vyloženě nezakousnou, ale pacičkou to dobijou úplně 

Offline barbucha blogger
35463 příspěvků moje polička 07. července 2025 21:30
Reakce na Catherinne:

Karja jakože by to Áďa zakousla? To asi ne, to je truhlík, sedí, kouká...

​Než se pořádně rozkouká

Offline Magráta
8096 příspěvků moje polička 08. července 2025 15:14

Catherinne jééé

Offline barbucha blogger
35463 příspěvků moje polička 10. července 2025 23:11

Poppy už druhej den nežere, venku se sotva projde a většinu vycházky polehává... doma jen spí, teď si už asi v osm zalezla sama do ložnice, ještě za světla! Tam normálně chodí tak o půlnoci...

Jinak nemá žádnej problém, zjevně ji nic nebolí, chodí - když už - tak úplně normálně, rovně... venku si počmuchá a jinak udělá to co má... No ale nevypadá to nic moc a teď to nemůžu svést ani na vedro

Můžu jen doufat že jsme ji třeba jen něčím urazili... ale víc se bojím toho věku, zvlášť u buldočka. Teď slyším že milostpán je s ní v ložnici už taky, nevydržel - nervy nadranc máme oba

Offline Janulik03
19996 příspěvků moje polička 11. července 2025 06:43

barbucha ach jo, ten vek

Naša babička už tiež chodí veľmi ťažko, ale teda chutiť jej chutí až nadmieru,, keď vidím ako vstáva, tak je to ako my ráno, hekame a pomaly sa snažíme rozhýbať.

Hádam len to je tá zmena počasia, je to hodne náročné pre tie malé telíčka, zvlášť pre Boldocká

Online Raduza
příspěvků moje polička 11. července 2025 08:28

barbucha ach jo, držím palce ať se to zlepší

Offline barbucha blogger
35463 příspěvků moje polička 11. července 2025 11:28

Janulik03 

To máš pravdu - my jsme na tom vlastně taky stejně! Nikdo nemládne

Začala jsem uvažovat o kočárku... včera mi ho odsouhlasila prodavačka v zoomarketu, kam se Poppy chodí pokaždý společensky vyžít leč milostpán se zle cuká (jakoby se styděl s takovým kočárkem chodit?) - budu muset nasadit těžší kalibr! Na ty procházky se mi to jeví fajn: dojedem na louku, tam ji vypustíme, a domů zas v pohodě dovezem... teď se plazíme dvě hodiny venku a dojdem tak k nejbližší sámošce, furt jen na ulici, to je k ničemu. Tak uvidim.

Raduza 

Díky! Jako je to těžký - Poppy si vzdychne a my zesináme a roztřesem se jak osika! Ale ráno už aspoň posnídala!

Offline Samantha
3282 příspěvků moje polička 11. července 2025 11:34

Dá se někde koupit rostlinka šanta kočičí? Myslím jako v květináči, chtěla bych to darovat jednomu známému. A je to vůbec dobrý nápad? Nebudou ty jeho kočky z toho úplně divoké? 
 V kočkách se nevyznám 

Offline Janulik03
19996 příspěvků moje polička 11. července 2025 12:06

barbucha ale to nie je zlý nápad s tým kočíkom. 

Offline Janulik03
19996 příspěvků moje polička 11. července 2025 12:06

Samanthabežné ju kúpiš v záhradníctvo, je to automatická a naše kočky si to moc nevšímajú 

Offline barbucha blogger
35463 příspěvků moje polička 11. července 2025 12:20

Janulik03 

Taky myslím! Vám by se asi Elsička blbě vozila - je to velkej pes... navíc máte zahradu... ale s buldočkem by se daly i dlouhý tůry! A Poppy by si v něm mohla i pospat.

Už jsem se rozhlížela, psích kočárků je dost. 

Online Raduza
příspěvků moje polička 11. července 2025 12:39
Reakce na barbucha:

Raduza 

Díky! Jako je to těžký - Poppy si vzdychne a my zesináme a roztřesem se jak osika! Ale ráno už aspoň posnídala!

​No dyť já to mám taky tak.

Že posnídala, je dobrý znamení. A kočárek bych klidně pořídila. Ale jako myslím, že můj muž by se taky cukal.

Online Raduza
příspěvků moje polička 11. července 2025 12:44

Náš miláček se v lese vyválel v nějakým sajrajtu, takže schytal koupel, pak vdechnul obsah misky a zaslouženě odpočívá. 

Já mám takovou radost, když vidím, jak si to všechno užívá.

Offline barbucha blogger
35463 příspěvků moje polička 11. července 2025 13:14

Raduza 

Chlapi jsou divný

Taky mám radost, když se Poppy v něčem radostně vyválí... nebo začne "zlobit" (typicky: rozmetá postel, vyhází polštáře ze sedačky...)

Offline Janulik03
19996 příspěvků moje polička 11. července 2025 13:27

barbucha tak s Elzou to určite skúšať nejdeme, ona už len pomaličky po dvore, žiadne schody. Aj veterinár už ide k nám, nie my k nemu