inu, je mnoho věcí mezi nebem a zemí, Horatio , ... co nepochopíme
Zase barvit je lepší než řezat uši a ocasy a přitom to nedávno byl standard
inu, je mnoho věcí mezi nebem a zemí, Horatio , ... co nepochopíme
Zase barvit je lepší než řezat uši a ocasy a přitom to nedávno byl standard
Kocoura jsem přejmenovala na Mastodonta. Vypadá, že je v pohodě. Zatím bydlí u nás v ložnici, občas vyběhne na průzkum do kuchyně. Holky už se taky docela zklidnily, ale několikrát nám doblily byt. Může toto být ze stresu? Mastondont se nastěhoval ke mně do postele, dlouho to netrvalo.![]()

Broskve sklizeny! 

Potrefenáhusa Trénuje na chrlič?![]()
Potrefenáhusa s tim konikem je to teda moc krasna fotka, ale sklizet nemusel! Kde se u vas vzal?
999 to je ale opravdu peklo...co to bylo za krávu proboha.
Kokoska to ma mužův tata (a jeste kozu a leonka), hned jak na to prisel, tak to museli obehnat provazem, byl k nezastaveni
Potrefenáhusa oni koně jsou hrozně vtipní, jak plivou pecky
a mimičiči je krásná ![]()
stes Měla jsem ji to říct, že je hrozná kráva.
999 Teď se mi volne asociovalo, že jsme v sobotu potkali tak 9 letou holku s krávou na vycházce. Asi ji někam prevadela, ale vypadalo to tak krasne venkovne idylicky.

Super fotky, všecky! ![]()
Potrefenáhusa no to je idylka!
Mas vazne krasne fotky! Ja nikdy nestihnu ten moment, nez najdu a nasteluju mobil, je po vsem.
andulka01 to jsem si zrovna rikala, jestli kun vyplivne pecky, ze s nima by to musel byt problem.
Kokoska prej i koza vyplivuje
Super fotky
Karja a co jsi dělala o prázdninách? Pásla krávu. ![]()
Karja Já ti nevím, moje maminka vzpomíná jak jako malá chodila pást krávy a teda vůbec to idylicky nezní ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.