Chlpáči a iné
Karja co to je za plot? já si to nedokážu vůbec podle popisu představit :))
Zu normálně si to zadej do googlu, je to takový vysoký drátěný plot jen je místy zalomený i do šířky, ted se to docela dává. Mně to přijde takové hodně spíš industruiální někam do areálu, ale dává se to ted hodně mezi domy namísto klasického drátáku.
Karja aha, dík! to jsem nevěděla, že je 3D :-) A prosím tě, ta kočka dokáže chodit nahoře po tom plotu? To se nenapíchne?
Zu No právě že nedokáže. Já vůbec nechápu, jak se tam dostala, viděli jsme ji až nahoře. Tak si říkám, kočka, poradí si, ale ona nemohla seskočit dolů, nemohla se jakoby o co zapřít a právě asi se jí to napíchávalo na břicho, když se snažila jít dolů. Takže šla po tom vršku neohrabaně ještě dva metry, po ruznu se snažila dolů, ale došla na konec toho plotu,kde teda viděla, že si nepomohla, prostě se ten plot jen rozdělil na dvě další cesty, tak jí sambo sundal. Ono to má tak dva a pul metru do výšky i s taráskem. Tak snad už tam nepoleze
Karja a malá.... hlavně, že se jí nic nestalo
barbuchaVůbec nevím, jestli si někdy pořídíme dalšího psa, protože když všechno půjde ideálně, budeme mít Minnie do nějakých 70, 73 let. Dala bych pak hezké poslední roky nějakému stařičkému útulkáči, kterého nikdo nechce, ale bůhví, jak budeme zdraví/nemocní a kolik budeme mít energie. Třeba to milostpán přehodnotí.
No to je právě to, milostpánovi bylo 70... a že by bylo nezodpovědný pořizovat si psa když nevíme kdy přestaneme chodit nebo myslet. Tak nevim. Možná bych si měla pořídit mladšího (milostpána) ![]()
barbucha Na tohle řešení jsem čekala! Pořídím si ke stáru mladšího páníčka ![]()
Máme ode dneška nové spolubydlící. Ale jsou jen v dočasné péči.
Mám šest týdnů na to pochopit, proč chovat noční tvory. ![]()

continuity Jako námět na lego to nevypadá zle ![]()
continuity Mamka teď hlídá ségřiným dětem plšíky. Ještě jsem je neviděla.
Jitka77přitáhlo to dítě z teroristického školního kroužku. TO dítě, které bude celé léto pryč.
To druhé dítě se panicky boji hadů a tyhle ty dává s otazníkem, málem bydleli ve sklepě. A už vůbec jim nehodlá shánět cvrčky.
brrr no tak to jsme na tom líp, máme je první den a jeden už vylezl celý. Spíš jsou to tedy děvčata.
continuity jeee, my máme teď jedno nadbytečné terarko, tak uvažujeme co do něj. Gekon je jedna z možností. Nebo chameleon.
continuityteroristický kroužek, to zní slibně ![]()
continuity co to je? Ma to nohy, ze jo? Hadi by sli do sklepa bez debat, nejlip do ciziho v cizim meste.
Kokoskagekončík noční, taková ještěrka s tlustým ocasem.
Vůbec má ten ocas srandovní, umí ho upustit jako ještěrka, pak se ještě půl hodiny různé hýbe, aby odlákal predátora od těla. Zároveň tam má zásobárnu tuku. Foto není moje. Třeba se mi povede je vyfotit lépe, jeden už na chvíli vylezl, ten druhý jen vystrčil čumák, ale nechci na ně kvůli fotce svítit. uvidíme zas večer.

continuity jak dlouho ten ocas dorusta? Za 6 tydnu muzes mit kolik ocasu? ![]()
Dlouho. rozhodně ho nejdu stresovat. Dožívají se v zajetí 20 let a jednomu je 18.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje