Chlpáči a iné
Kočky asi to teplo a sluníčko snášej líp. Já musím Poppy vyhánět z balkónu, vždycky se tam prosmykne a já za pět minut slyším strašný chrčení a funění, jak v posledním tažení kdyby byla. A skoro jo - když ji vyhodím tak se skoro i motá
Nemá rozum, čokl pitomá ![]()
Podědili jsme osmiletého kocoura. Nějaké zkušenosti se sžíváním starších koček?

tv klid a trpělivost, jídlo a záchod na místě, na které se dostane i v noci (ze začátku se bude chodit krmit když nikdo nebude v dosahu), stejné žrádlo jako dostával předtím. Nechat na různých místech pelíšky, deky nebo krabice, aby si mohl vybrat optimální místo. Pokud byl i předtím přítulný, přijde k vám časem sám.
tv jéé, od koho ho máte?
andulka01díky. On se přesunul z obýváku do ložnice pod postel, když jsem byla s dětmi venku. Přenesli jsme mu tam záchod, pití, jídlo. On je velký mazel, samba zná. Dáša a Briketa chodí po bytě a vrčí, tam mám z toho strach, jak si sednou.
tv jéé, od koho ho máte?
Sambova máti má rakovinu, je to čerstvé pár dnů a zatím nevíme, co bude. Sambuv bratr si ji vzal k sobě, my se ujali kocoura.
tv nevim jestlis to byla ty kdo tu resil ze jedna kocka nepusti druhou na zachudek, ale tohle bych si hlavne pohlidala, at se o zachodky nemuseji prit, to je jednak stresujici pro ne a pak ty nehody neprijemny pro nas
tv No to jsou tedy smutné okolnosti. Kočičák je moc hezký, snad si brzo zvykne.
viktorka_od splavu dovezli jsme mu jeho vlastní záchod, teď máme celkem tři, tak snad to bude v pohodě. Že by kočka nechtěla pustit jinou na záchod, to jsem já nebyla. Ale podobný problém, že se kadilo jinde, jsme řešili a přišli jsme na to, že byl problém ve stelivu a v tom v horním deklu.
Karja snad to vše nakonec dobře dopadne.
tv
bude to dobry
viktorka_od splavu
snad. Zatím je brzy něco předjímat.
My mame kocku doprovázecí...blby je, ze chodi i sama docela daleko od domova na jedno konkrétní místo a asi se bojí jít sama zpátky domu, chodíme ji tam vyzvedávat

Teď jsem potkala ženskou, co měla nastříkaného psa na růžovo. Není to trestný?
Není. Když jdeš ven, můžeš beztrestně potkat kohokoli ![]()
Samantha Myslela jsem to smrtelně vážně. Opravdu můžeš nastříkat beztrestně zvíře barvou?
Ano můžeš, pokud je ta barva určena pro psy. To ovšem neznamená že to schvaluju.
https://www.casopispraktik.cz/barveni-psu-modni-trend-nebo-tyrani/
Samantha Jako tvl, když se barvěj seniorky, proč ne, když to chtějí pro lepší pocit, ale proč používat jakkoli šetrné přípravky na "doladění srsti" u zvířat![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje