Tak mi prisla sms po ty navsteve kardiologa. Pulka srdicka nefunguje a na druhy ma nador. Delat se neda nic. Rikam si, ze dost mozna uz Oticka ani neuvidim.
Chlpáči a iné
Šiš, to je mi děsně líto, ach joo
tak na Vás myslim..
Proboha... Je mi to moc líto...
Moc smutna zpráva. Netuším kde jste, ale budu držet palce ať to ještě stihnete.
Je mi to hrozně moc líto. Nějak jsem přehlédla, že ty problémy souvisely se srdcem, pevně jsem doufala v nějakou léčitelnou příčinu.
Jo, jako ze za to nakonec muzu ja? Ale asi ne. Docela rychle se v poslednich dnech horsil, sice kdyz ho po vikendu privedli tak se vzdycky rozveselil a i lip jedl, ale ty potize, hlavne s tim dechem nakonec, se nedaly prehlizet.
Nastesti lidi kolem sebe ma, myslim ze nebude sam ani pikosekundu. Tak snad nejsem jedina na svete... No, to je zas vejlet za vsecky prachy. Nemam naladu ani jit do mesta.
Sakra! Vůbec nevím, co napsat. Jen že mě to strašně, strašně mrzí! ![]()
Dej nějakou fotku Otíčka, prosím.
Jo, jako ze za to nakonec muzu ja?
NE - myslela jsem jen, že je na Tebe hodně fixovanej a chybíš mu...
aha, tak proto to "velký srdce"... doprd.ele! ![]()
Nestíhám psát, ale sleduju a je mi to strašně moc líto, o to víc, že tam nemůžeš být, to musí být hrozný pocit. Ale nejdůležitější je, že Otíček není sám a že ho všichni milujete, on to ví! Přeju hodně sil všem ![]()
To je mně líto, udělali jste pro něj všichni maximum a někdy už bohužel víc nejde. Život je sviňa. ![]()
Jo, dopr.ele. Ale on ma nastesti stejne rad uplne vsechny, tesi se k mladymu panovi a pak se zase stejne tesi ke mne... takze snad zadnej velkej stres. Zrovna jsem mladym psala jestlil by se nechteli aspon na tech par dni nastehovat k nam, aby tam mel co nejvic svejch lidi kolem... tak uvidime.
Ted tady sliznete moje skuhrani vsichni - se zritelnici o tom mluvit nemuzu (radsi), a nikdo jinej tady neni, ale musi to ven...
To mě moc mrzí, tyhlety chvíle vždycky stojej za h... Držte se!![]()
Viem, že to teraz máte strašne ťažké...len teda...ak má problémy s dýchaním a prognóza je aká je, zvážte, či to neukončiť a neuľaviť mu už teraz. U nás v rodine sme mali podobný prípad, psík mal metastázy všade, problémy s dýchaním...kvôli jednému členovi rodiny sme sa to snažili predlžovať a teda minimálne pre mňa a ďalších dvoch to nebolo bohviečo. Psychicky to neskutočne zdeptá keď vidíte ako to zvieratko zo dňa na deň chradne, prípadne ako sa mu striedajú o kúštik lepšie dni s tými horšími. Myslím, že aj tie posledné týždne zavážili, prečo časť rodiny už psa nechce.
Chudinka Otík, je mi líto jeho i vás. Držte se a klidně skuhrejte.
Otíčka moc lituju a vás taky!!!je to fakt tezky! ![]()
to me fakt mrzi
Je mi to moc líto, drž se! ![]()
Je mi to veľmi ľúto. Dúfala som v lepšie správy. A Otíček je ešte mladý
Musí to byť veľmi ťažké. Myslím na Vás a Otíčka a prajem veľa síl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my