Janulik03 čudo, to slovo miluju
A myslim, ze pejska dost vystihuje. To musely byt deti vazne v tranzu, takove prekvapeni!
Chlpáči a iné
Kokoska jo, čudo je skvely slovo ![]()
Najviac dojatý bol vnuk, dcéra vravela, že ani decká netušili a náš veľký chlapec držal slzy z posledných síl aby ho nevideli.
Viděla jsem nějaký videa, jak dítě dostalo psa k narozeninám apod., a všechny brečely jako by místo psa dostaly výprask ![]()
barbucha oni síce mali Elzicku, obaja s ňou vyrástli, ale nemali ju doma, bola stvorená na objatie, dávala na nich pozor, čítali jej z knižiek, ale toto je ich. Každé dieťa má mať psa. Alebo iné zvieratko ![]()
No je krásna, hebucka, neplzne, len na mňa je to malilinke,
ale dělaj se i velký!!!
barbucha aaale , povinnosti je treba plniť, ale vždy to musia rodičia zastrešiť.
Janulik03 Je rozkošnej! A pudlíci jsou prý chytří bude zábava ![]()
Janulik03 já miluju tyhle psíky ![]()
Když se tady píše o pudlíkách, mně se moc líbí doodle :-). Poprvě jsem si jich všimla v Anglii, kde je jich hodně, ale už je potkávám i u nás.
999 toho ma sousedka a je to moc fajn pes
monis Já si to taky myslím, že jsou fajn :-). Přátelští, milí, veselí a navíc nelínají :-).

Ja že prečo moje kočicky išli dnu hlavnými dverami. A ono sa situácia opakuje. Zas priselci a pekne drzi. My asi fakt potrebujeme psa ale nie mini. Čo s nimi?
Nenecháme si ich určite, idem ponúkať
Kruciiii!
Janulik03 juuu
Co s nimi...nakrmit, odparazirovat, casem vykastrovat, hezky mazlit a radovat se z noveho prirustku![]()
![]()
Allysa kam ti ich môžem poslať?
Janulik03 no tak, když nejsi kočičí, tak teda nechápu, proč toho pejska už nemáš ![]()
Že by se čekalo na Ježíška?
Janulik03 ta fotka úplně mluví: dobrý den, my tady teď budeme bydlet jo?![]()
![]()
Samantha asi preto, že Elzicka bola jedinečná, necítime sa zatiaľ na ďalšieho psa. A mačky máme dve, to fakt stačí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje