Zina to je kus psa! Chtěla jsem napsat fešák, ale u psa je to takový ošemetný. Je to frajer :) Líbí se mi, když mají ty uši střapatý.
Chlpáči a iné
bublifukmám ju na fotke, ale len takú hnedú rozmazanu smuhu. Zajtra pridu, uvidíme
Janulik03 Tak to je vysnenej pes mých deti:D.
Karja co kočka? Už se stabilizovala?
V pátek jsem se bavila se známou. Její dcera mi hlásila, že mají dvě koťátka ragdollky. Byla strašně nadšená, hned chtěla, aby ji dcera přišla navštívit.
Kdyz holčička poodešla, tak mi její máma přišla říct, že co mají týden koťata doma, rozjela se jí alergie a každý den je horší, i když jsou koťata jen v obýváku. Kdyz trávili hodiny u chovatelky nic nepociťovala. Navíc má RS, tak se bojí, aby jí ta alergie ještě něco nenastartovala. Myslíte, že je šance, že si na ně nějak zvykne?
Tabea No kocka už je lepší, dokonce ji i pár dceřiných kamarádek vidělo...Jinak je stále taková plachá ale hrozně vtipná. My jsme vlastně neustále někdo doma, a tento týden zrovna vyšlo, že po dlouhé době (snad od léta a toho jejího slavneho uteku) nebyl doma nikdo jedno odpoledne, jakože asi 6 hodin třeba jen...ale ten její výraz, když jsme přijeli domu...
..
Tabea Ragdollku máme doma, měli jsme dvě. Koťata skoro nelínaj, ale až se přesrstí, tak jsou chlupy všude. Ale jsou krásný, většinou hodný, mazlivý, tak trochu kočkopes to je. Kamarádka s alergií na kočky k nám nemůže. Někdo tvrdí, že si s léky na kočku "zvykl", ale riziko, že to nepůjde, je velký.
bublifukmám ju na fotke, ale len takú hnedú rozmazanu smuhu. Zajtra pridu, uvidíme
hodně radosti s novým přírůstkem
je teda jasný, ze bude muset mít kámoše, aby se mu u vás nestyskalo (ale nechci na tebe tlačit, ale to víš, takovej malej pejsek bude smutnej, když nebude sám… jéje, teď už trošku tlačím
)
Samantha no teda, si ma sklamala ![]()
Janulik03 a nechceš se podívat na ty RR v nouzi? třeba kluka, aby vám nepřipomínal Elzičku
já mám už druhýho RR, první byla Sára, po ní právě Ronýsek, jsem se bála srovnávání... a je úplně jinej! ![]()
(mmch Sára se původně měla jmenovat Elsa, ale bylo to jméno matky mého tehdejšího přítele, tak to nešlo
)

Janulik03 jezus ale ![]()
![]()
![]()
Janulik03 Co z toho je pejsek? Vidím samé hebké chumáčky!
Je to fakt miniatura ![]()
Jitka77 no to je otázka
Janulik03 to je krásnej plyšáček! ![]()
Janulik03 no to je broucek ![]()
Janulik03 juu! ![]()
![]()
Ten je roztomilej! A bude asi moc příjemný ho hladit ![]()
Tohle plemeno je poslední dobou dost "in", ne?
No je krásna, hebucka, neplzne, len na mňa je to malilinke,
barbucha neviem či je in, ale asi aj áno, nejako som tento typ nemala v povedomí.
Je smela, pýta sa na potrebu, proste ![]()

Janulik03 je, plysak! Kolik mu/jí? je?
Kokoska v piatok ju priviezli, myslím že tri mesiace. Ani sme netušili, až večer nás zavolali na drink a tam také malé čudo ![]()
Najviac dojatý bol vnuk, dcéra vravela, že ani decká netušili a náš veľký chlapec držal slzy z posledných síl aby ho nevideli. No a malá to je neriadená strela, tá sa od psíka nepohla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje