Příroda si prostě najde cestu :-). Já už to tady psala, ale dcera má jednoho koně, který byl počat způsobem, že kobyla velká jak z dinoparku si musela lehnout, aby ji obskočil závodní poníček, kterého tam přivezli vykastrovat. To bylo za 11 měsíců divení :-).
Chlpáči a iné
Jinak známý z útulku říká,že největší podíl podvraťaku je vlčák X jezevčík, přičemž je všem jasne, kdože je vlastně otcem
Sousedi měli psa, říkali jsme mu rotvičík, hlava a zbarvení rotvajlera a tělo jezevčíka, byl docela roztomilý ![]()
Jinak tchýně asi nezapomene, jak její cenami ověnčená chovná fena odmítala připuštění s různými šampiony, aby ji chytla, jak se nastavuje mezi laťkami plotu nejošklivějšímu psímu tulákovi, co u nich kdy chodil, naštěstí to nezvládli dokončit
Nakonec nikdy nezabřezla, šampioni asi stáli za starou belu.
U nás teda boží dopuštění. Poppy něco někde asi sežrala, a včera celej den blila jak amina... no horem dolem to z ní tryskalo. Nežrala samozřejmě, venku jen trávu... a jen pila a pila. Což zákonitě ihned vedlo k dalšímu tryskání. Takže venčení každou hodinu a i tak máme poblitej celej byt (čoklové zjevně preferujou měkký podložky, kdepak vyhodit to na holou podlahu
). Kde to šlo tak jsme všechno srolovali... ale v ložnici zejména u milostpána je ode zdi ke zdi, a Poppy si tedy chodila ulevovat hlavně tam (ještě že jen tím "lepším" koncem) ![]()
Místo vody jsem jí zkusila nalejt do misky rýžovej odvar, tekutiny mít musí, že jo... a dneska vo fous lepší, ale už druhej den neměla ani sousto... my samozřejmě nervy nadranc... milostpán se snad už ani nezouvá aby moh bleskurychle vyrazit jakmile se Poppy zatváří...
Člověk zas nechce plašit předčasně, ale jestli to dneska nepoleví tak mažem zejtra na veterinu, víc tomu nedám. A nechce vůbec nic, dyk mi to pitomý psisko úplně vyhladoví ![]()
barbucha to chytla od Ronýse přes FB - jak jsem ti psala, že měl o víkendu sračku a taky trochu blitíčko... v noci na včerejšek jsme byli venku 4krát! asi ňáká viróza venku nalízaná... dneska už dobrý...
Kdoví co to je. Poppy mívala potíže, ale co jsme přešli na ty bezobilninový granule tak cajk... tohle je ale úděsný, fakt jak průtokovej ohřívač ![]()
Teď zrovna přišla z venku a dala si jeden piškot. To jsem teda zvědavá.
barbucha uvařila jsem mu nepropláchnutou rejži, mrkev, brokolici, kousky jater
barbuchaHříbátko nádherný a pořád je to krásnej kůň. On ten závodní poník není malej a tlustej, je to jen zmenšený koníček. A vzhledem k tomu, že máma byla obří, tak on má průměrnou velikost :-).
999
stes
Něco takovýho měla známá, my napoprvé mysleli že ji prostě ten vlčák leží u nohou - než jsme zjistili že stojí
Jsme jí ho přejmenovali na Krytináře
šiš![]()
RoSa teď je hodně viróz s u psů to prý může "zmutovat" v něco jinýho, většinou teda spíš neškodného, ale výjimky se asi najdou
Zina no já nejdřív myslela, jestli to není reakce na ty nový kardio-prášky, ale ty už bere dva tejdny... pak bylo podezření na mamku, jestli neudělala nějakou dietní chybu... ale asi fakt jen načmucháno venku... každopádně v jeho aktuálním stavu je každá choroba navíc blbá...
RoSa je mi to jasný, držím palce, ať už se to jenom zlepšuje, a u Poppy od Barbuchy samozřejmě taky
Jo dietní chyba. Kolikrát přistihnu milostpána jí něco dávat... prej to je jen holý maso, jsem to vočistil! Že se ale hodinu válelo v pikantní vomáčce, to už neřeší
Na zabití prostě. Tak ať si s ní pochodí, chytrák jeden ![]()
Díky. Teď už to vypadá nadějně, dala si i granule, uvidíme jestli taky poletěj nebo ne.
Tak jsme dnes mohli být bez psa. Odjizdela jsem pro holky do školy, pesu měl muž na zahradě, bydlíme ve vedlejší ulici ale z té vyjíždíme na hlavní, kde je už docela provoz. Kór před 4 odpoledne. A jak si tak upravuju zrcátka, koukám že se po hlavní motá náš pes
tak jsem okamžitě volala muži, ať si pro ní dojde, už ji tam lovil týpek z rozvozu pizzy, co ji zná. A ten vůl korunovaný, co s ním bydlím, se mě na vážno zeptal, jestli jsem se nemohla na kruháči otočit, a naložit ji
tvl nemohla!!!
Včera jsem nevydržela a vzala Poppy na veterinu. Dostala nějakou injekci proti zvracení a antibiotika a nějaký ještě další pilule... že prej máme počkat tak hodinu (až zaúčinkuje ta injekce) a pak jí to podat. Takže Poppy začla blít desetkrát tolik v pětiminutovejch intervalech... a ne hodinu ale šest hodin... tak o půlnoci jsme se pokusili jí nacpat ty prášky, takže okamžitě opět šavle obloukem i s nima. A furt chodila k misce se napít, následkem čehož vždycky vyhodila zase všechno.
Mno. Někdy ve dvě jsem si řekla že to buď zabije mě nebo čokla, uvidíme koho dřív... sebrala jsem nejdřív blbou vodu, nechala chuděru - jakože aspoň na chvíli - na suchu... a pak asi ve tři když už jsem padala na hubu jsem jí tam nalila půl hrnku kysanýho podmáslí. Poppy přilítla, jednou si lízla a vzdala to, lehla a radši usnula. Já taky. Ráno miska prázdná, pes od tý doby neblil a ani druhým koncem nic neteče. Dokonce posnídala hrstičku rýže s krůtím co jsem večer navařila... a nic, v klidu.
Tak nevim. Mně ty kysaný věci taky vždycky pomůžou, ale kurnik šopa co bylo v tý injekci, to bych ráda věděla. To byl horror! Pilule asi vůbec dávat nebudem, milostpán pravil že nebude riskovat že to zas začne nanovo, pokud jí to zkusí cpát do krku... teď se jen modlíme aby byl pokoj.
barbucha nam minule na veterine poradili normalni cerne uhli a vzdycky mu to pomuze
rasaNori jezisi a jak se ji podarilo utect?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje