Vsichni jsou skveli mazlicci ![]()
bublifuk pekny tulen ![]()
Vsichni jsou skveli mazlicci ![]()
bublifuk pekny tulen ![]()

Raduza detsky Curaprox kartacek a pastu TraumaPet
Přidávám se, taky jsme si užily sníh.
baltik díky, zkusíme
RoSa díky
Hned jsem objednala ![]()
Neexistuje něco proti zápachu z druhý strany?
Poppy funguje jak plechovka Cyklonu B a já už toho začínám mít dost ![]()
tady jsou všichni nádherní ![]()
barbucha bude teplo, budes moct mit otevreny okno ![]()
Mám otevřenej rovnou balkón už, Poppy se tam chodí slunit. Horší je to večer, to si nedáš ani brambůrky k televizi. Teda dáš, ale rychle tě přejde chuť. Na cokoliv ![]()

Potrefenáhusa óóó ![]()
Potrefenáhusa Goliáš: Be my Valentine..Trnka: no ještě nevím ![]()
SunEclipse trnka je dost v rozpacích ![]()

barbucha Já to vždycky vyřešila tím, co se do psa vkládalo z přední strany, i u vlkodavky, kde mi bylo řečeno, že to nejde změnit , se to povedlo. Nevím, jestli teda buldočci nejsou v tomhle nějak specifický, možná jo? Jestli už jste zkoušeli změnit krmení a je to pořád stejný (můžou vadit některý druhy obilí nebo obilí celkově), tak bych se zaměřila na to, aby při jídle míň hltala, ve fletařský komunitě dost jedou ty protihltací misky.
Edit: ještě mě napadlo, nedostává třeba nějaký lidský jídlo? Cid na to normálně vůbec netrpí, ale jakmile dostane dojet nějakýho lipánka nebo jogurt po dítěti, tak začne taky plynovat. Plus když je tu tchýně a vaří mu, tak je to taky horší, tam to přičítám těstovinám, který vaří spolu s tím masem.
Zina mne prijde, ze u buldocka je to fakt výrobní značka, trpí na to hodně i boxeri, mozna ten zkracenej čumák nějak napomáhá hltání? Naši psi nikdy skoro neprděli, ale trnka ma dost velkej průjem i po ryzi, těstovinách, vubec to nemůže dostávat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.