Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline brrr
12153 příspěvků moje polička 23. března 2026 18:28

RoSa Krehutka Dík za tipy! Včera jsem hodila do googlu "obojek a vodítko pro psa" a už se to na mě valí ze všech stran. Když já si neumím vybrat

Offline Zu
2749 příspěvků moje polička 23. března 2026 19:35

brrr máte to jako jediné vodítko? Tahá hodně? Jako jediné vodítko bych vzala něco snad kožené do 2 m. Já mám třeba úplnou baterii, na každou příležitost: na běh nebo delší treky (s amortizérem), na chození po městě (úplně krátké a pěkné, jako jediný je většinou i čistý), do lesa (tamer 5 m), na normální venčení ( tamer 3 m), na parádu (mooria.eu) s kytičkama, na cvičák (gumový) a pak ještě kšíry, těch taky pár kusů máme (crazydoglady)

Offline brrr
12153 příspěvků moje polička 23. března 2026 19:44

Zu Tahá, potvora. Lonž máme, sháním něco na chození po vesnici, takže takové klasické do 2 metrů. Ale už máme odkaz i na ty stránky, ze kterých jsme měli minulé vodítko (dárek). Na minulou psici jsme měli takové jako že hrubé "lano", to je taky ok, akorat nevím, proč už nemá to oko na držení (ktere podle mě vždycky mělo). Na běh vodítko nepotřebujeme.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 23. března 2026 19:48

brrr na to mi nejlepší přijde ten easy long od tameru. Vzala bych klidně to 4m, dá se to velmi pohodlně posunutím zkrátit a hodit přes rameno. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 23. března 2026 20:05

brrr oujee věčné dilema - sežrat nebo vyválet...

Biothane hexa.. obojek má široký (4cm) z nějakého zoo řetězce. Vodítko mám taky biothane hexa, tenký vyrobený doma, ale to mám ca 5m bez ručky, občas používám jako couračku. Kdyžtak biothan vodítko na přání dělal rakbrno.

Online Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 23. března 2026 20:23

Zu moorii mel ruficek, s telefonním číslem 

ale na nej byly nejlepsi kšíry od hurtty 

brrr ja potrebuju zcela konkrétní délku vodítka, ktery kdyz se přepůlí, da se zapnout křížem kolem těla, takovy to zkracovaci, asi priste, jestli nejaky bude, zkusim ten timer. 

Offline Zu
2749 příspěvků moje polička 23. března 2026 21:16

Potrefenáhusa já mám moorii jen na fešákování, když neprasí v louce a poli , na normální provoz obojek Zero DC a to třímetrový vodítko, který si hodim přes sebe. Ale netahá a je pidi, u tahavejch bych doporučila kratší, při rozběhu to trhne míň

ale já jsem fakt pohodlná, na každou činnost mam nejpohodlnější vodítko, ale týká se to i sportů, tak výbava je prostě větší :))

Offline brrr
12153 příspěvků moje polička 23. března 2026 21:49

bublifuk Potrefenáhusa Děkuju všem za tipy. To stačí! Jsem tak přehlcená, že se nedokážu rozhodnout.

Online Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 24. března 2026 06:30

Zu my tu moorii meli obyc cernou, z nejakyho jak softshellu, sponu plastovou, i tak se ro prodražilo, protoze napoprvy jsem ho objednala kratkej...zrovna nekdy tenhle mesic jsme ho konecne vyhazovali

Offline Samantha
3203 příspěvků moje polička 24. března 2026 07:21

brrr kup jedno a pak hned budeš  vědět, jaký je nejlepší(=to, co jsi nekoupila)

Offline Zu
2749 příspěvků moje polička 24. března 2026 09:00
Offline Friga
2004 příspěvků moje polička 24. března 2026 09:10

brrr my mame kozene voditko, 3 m, ma nekolik kovovych krouzku a karabinu na kazdem konci. Da se ruzne zkratit prepinanim mezi krouzky. Obvykle to mame na nejdelsi moznosti, ze je to zapnuty jen na takovy kratky madylko do ruky. Frigu nikdy nepoustime na volno mimo oploceny psi park. Ta kuze ma tu vyhodu, ze to muze prehryzat (uz se stalo, kdyz zdrhla i s voditkem). 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 24. března 2026 12:12

Friga myslím, že přehryžou všechno kromě řetězu, nebo ocelovýho lana. Akorát to překousnutí ho napadá v absolutně nevhodných situacích. Kdyby se zasekl v lese, tak tam zůstane sedět...

Offline Friga
2004 příspěvků moje polička 24. března 2026 14:35

bublifuk to je mozny, ze prehryzou vsechno ale tu kuzi mam vyzkousenou. Friga se nastesti osvobodila sama, kdyz se zasekla. Prisla zpet s 15 cm zbytkem voditka visiciho u obojku Jednou teda zustala pekne cekat zasekla u nejakych lidi na terase asi 5 km vzdusnou carou od mista, kde utekla.

Offline Janulik03
19822 příspěvků moje polička 28. března 2026 17:24

Naša malá provokaterka. Micka nemôže ani chvíľku spat,

Online Potrefenáhusa
38276 příspěvků moje polička 29. března 2026 11:21

Janulik03

my u našeho oblíbeného okna 

Offline Miru
16326 příspěvků moje polička 29. března 2026 11:27

Potrefenáhusa 

...to je krásné okno!,

kouzelné fotky