Friga a počula dobre? Dostala? ![]()
Chlpáči a iné
Janulik03 dostala. Dostava kazdy vecer ![]()
Dnes mi nejako viac chýba Elzicke ![]()

Vlastne sprevádzala obe vnúčatá ![]()
Málo platný, byl to člen rodiny jako každej jinej.
Friga Já už jsem smutek z Terka přetavila ve vděčnpst za to, že jsme spolu mohli jít život. Ale trvalo to. A určitě hodně to pomohlo, že máme Cida. A nemyslím jenom v tom smyslu, že je tu další pes, ale že hodně těch rysů měli společných, tak jsme o ně nepřišli úplně.
Zina to určite pomáha. ![]()
A máme tu jaro, yay! Nekastrovaní kocouři si nárokujou cizí území a jsou z toho boje.
V neděli jsem našla chlupy ze rvačky nejen na zahradě, ale dokonce i v bytě
. No a tentokrát do schytal Zrzavej, má hluboký rány pod oběma ušima, samozřejmě se mu to zanítilo. Měl teplotu, takže bylo snadný ho chytit a sbalit do bedny. Paní doktorka vyčistila, odstřihla nekrotické kousky a kocour teď vypadá jak ufoun, prostě má dva symetrický krvavý krátery (jakože když mu to čistila vatovou tyčinkou, šlo to třeba až tak 12 mm do hloubky, centimetr průměr).
Injekce proti bolesti zabrala do hodiny, antibiotika asi taky brzy, kocour je veselej a v pohodě srůstá, ale je značně podezřívavej. Jak ho odchytim na páteční kontrolu, to teda nevim.
A doplním k včerejšku. Za chvíli potřebuju s kocourem na kontrolu k veterináři. Před domem kopou plyn, jedou tam sbíječky, obě kočky vyděšený a zalezlý v koutech. Jak toho kocoura vybabrám zpod sedačky, to teda nevim.
A vzhledem k tomu, že jak je vyděšenej, tak ráno nebyl na záchodě, očekávám, co chudák předvede u veta ![]()
Edit: Všechno dobře dopadlo, lovila jsem ho jen čtvrt hodiny, u lékaře se choval ukázkově. A máme strašně milý veterinářky, na pacienty i na lidi ![]()
andulka01 no vidíš povedlo se … a to je pátek 13. ![]()
andulka01 kam jezdíte? nemáte to blízko k Fiedlerovi do Slaného?
RoSa veterina MM v Braníku, rotují tam asi tři doktorky a všechny jsou empatické, milé, ukecané a to zvíře je zajímá celkově, ne jen ten úraz. Nevím jak je to tam s nějakými složitějšíni výkony, nás naštěstí trápí jen ty jarní kousance.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje