Potrefenáhusa urputne sladena zver
Jsou roztomili.
Chlpáči a iné
já myslim, že buldočci sežerou hodně vzduchu při jídle, jak maj tu širokou hubu... no a pak to musí někudy ven, no... ![]()
No dobře, ale vzduch přece tak příšerně nesmrdí!
Jo, voni buldočci jsou prostě plynaři ![]()
Přitom stravou to nebude, Poppy je na bezobilovinovejch granulích a milostpán má přísnej zákaz jí od sebe cokoliv dávat (i když kontrolujte to, že jo), drobná výjimka je jedině když máme rybu - jako dvě sousta lososa nebo tresky snad tolik nevaděj a beztak toho nikdy moc nezbyde ![]()
Ale jak dokáže neškodnej vzduch proměnit na smrtelnej jed, to je teda záhada. Skoro na Nobelovku!
barbucha A hltá to, nebo ne? Jestli jo, tak toho vzduchu spolyká víc, pak by to nějaká protihltací miska mohla aspoň zmírnit.
barbucha zkoušeli jste probiotika?
Tzv. doplňky stravy z lékárny ne, ale dávám jí občas kefír nebo jogurt, má to ráda a já taky, proto mám vždy v zásobě (a vlastně i kysaný zelí, ale to se bojím že by bylo pak ještě horší
) - ale ať si dá co chce, je to marný. I kdyby žrala jen fialky a zapíjela je chanelem, z druhýho konce se bude linout ten smrtelnej jed.
Uz se to jaro konečně rýsuje

Loni na jaře ještě nebyl trávník, jen bahno a bordel, tak je potřeba si to náležitě užít ![]()

U nas uz taky nastala obleva, takze je nutno si uzivat snehu, dokud jeste je. 

Raduza U nás byla včera zahájena sezóna válení se v radši neidentifikovatelných smradlavých věcech. Naštěstí jsem nebyla přítomna.
Raduza Friga se nastesti nekoupe, voda je na rozdil od snehu fuj ![]()
brrr to už je méně fajn. ![]()
Raduza miláčik
U nás mi idú kočky pekne na nervy
Ako ich mám rada, tak neznášam, keď mi nosia svoje chlpy na sedačku na terase. Ešte som ani nestihla všetko nachystať, už so tu pelešia ![]()

Janulik03 však to chystáš pro ně ![]()
a jako vždy, je to krásné + a se sluníčkem eňo ňůňo
Slysela jsem slovo pamlsek? 
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje